וסת לאחר טיפול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• וסת לאחר טיפול
    גלית
    27/06/2007

שלום,

האם הוסת שמגיעה לאחר נסיון הפריה שכשל הינה וסת רגילה או שמא הדימום מוגבר?
    האם יש שייכות למספר העוברים שהוחזרו?

תודה!
    גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וסת לאחר טיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלית היקרה:

פרופ' שחר קול
    28/06/2007

סביר כי הדימום יהיה חזק יותר מכיוון שרירית הרחם נחשפת לרמות הורמונאליות גבוהות מהרגיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

גלית
    28/06/2007

תודה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרו לי בבקשה

אמאני
    03/08/2007

בהתחלה אני מודה לכם מכל הלב על העזרה שאתם נותנים ומחזקים אותנו רק יש לי שאלה מתי מתרחשת ההשרשה לאחר החזרת עוברים בivf יש לכם תשובה אבל אני לא הבנתי אותה אחרי חמישה ימים מחייהם מה זאת אומרת אחרי הפריתם בחמשה ימים או אחרי שמחזרים אותם לכלל הרחם ותודה לכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אמאני

ד''ר דוד ישי
    05/08/2007

את גיל העוברים מתחילים לספור מרגע ההפריה. ההשרשה היא ביום ה 5-6 לחייהם. כלומר אם מחזירים עוברים בני 48 שעות ההשרשה היא 3 ימים אחרי כן. אם הם בני 72 שעות יומיים אח"כ.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו