תוצאות בדיקת BETA ועוד...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקת BETA ועוד...
    ליאת
    01/09/2008

ד"ר שלום, אחרי 4 הזרעות, שתיים טבעיות ושתיים עם איקקלומין ותמיכת אנדומטרין, אתמול קיבלתי את תוצאת הבטא, פחות מ-3 נבדקו עוד שני הורמונים ואלה התוצאות: ESTRODIOL (E-2: 2,529 0-1500 PROGRESTRON: 35 19-76 הרופא שלי אמר שאם לא אקבל מחזור עד יום חמישי בבוקר, לחזור על הבטא ואם כן אז לבצע שוב בדיקות פרופיל. הטיפול הבא יהיה עם גונאל 900. האם יתכן שעוד יש סיכוילהריון? מה משמעות הערכים הגבוהים? תודה, ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקת BETA ועוד...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליאת שלום

פרופ' שחר קול
    02/09/2008

אם עברו שבועיים ממועד ההזרעה לבדיקת ההריון הרי התשובה היא שלילית.
    יתכן ורמות ההרומונים משקפות התרופות שאת נוטלת כ"תמיכה".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה קטנה בבקשה

ליאת
    02/09/2008

ד"ר קול שלום, תודה רבה על תשובתך המהירה. אחרי כל ההזרעות השתמשתי באנדומטרין כתמיכה. האם לדעתך יש בכך צורך לאור העובדה שהפרופיל ההורמונלי שלי בד"כ תקין ואין היסוריה של הפלות. מאוד לא נוח לי עם נטילת התרופה ואני תוהה אם היא בכלל נחוצה כשאין עדיין הריון והיא אולי גורמת להשתוללות מיותרת של ההורמונים. שוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת שלום

פרופ' שחר קול
    02/09/2008

אם לא נעשה שימוש באנלוגים של GNRH הרי לדעתי הטיפול באנדומטרין מיותר.
    רבים וטובים חולקים על דעה זו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו