השפעת ההורמונים או הריון?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• השפעת ההורמונים או הריון?
    ורד של אהבה
    02/09/2008

שלום רב, נמצאת מזה תקופה בטיפולי IVF בשל בעיית זרע. כרגע בחודש הפסקה. וסת אחרונה, לאחר שלילי והספקת תמיכה הגיעה ב- 7.8.08. לרוב המחזורים שלי נעים בין 22-28 יום. כשבוע-עשרה ימים לפני הוסת מתחילות תופעות קדם וסתיות, שחוזרות על עצמן כל חודש (גודש בחזה, כאבי בטן תחתונה, גזים וכדומה) ואפילו אני יודעת לזהות את היום שלפני קבלת הוסת. החודש משהו השתבש, אף אחת מהתופעות המוכרות שלי עדיין לא התחילה. לעומת זאת, יש לי שתי תופעות: תחושות עמומות בבטן התחתונה שבאות והולכות (לא דומות לכאבים הרגילים) וכבר יומיים שבחלק מהפעמים בעת הניגוב רואים משהו דמוי כתם חום בהיר מאוד. אין דימום, אין כתמים על התחתונים ובחלק מהפעמים גם אין כלום בניגוב. (סליחה על התיאור). האם יכול להיות שהגוף יצא מאיזון בגלל כל ההורמונים (למרות שבכל פעם, אחרי השלילי והפסקת התמיכה קיבלתי וסת כעבור יומיים - ארבעה), או שיתכן ומדובר בהריון? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השפעת ההורמונים או הריון?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורד שלום

פרופ' שחר קול
    02/09/2008

יש לברר מהות הטיפול התרופתי שקיבלת במחזור האחרון. חלק צהתרופות משפיעות לטווח ארוך.
    אין לשלול הריון.
    מציע להצייעץ עם הרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התרופות בסבב האחרון היו:

ורד של אהבה
    02/09/2008

דקאפפטיל 0.1, לאחר כשבועיים הוספת פיורגון + לובריס, כעבור מס' ימים, הורדת הלובריס, אוביטרל לביוץ, קרינון אנדומטרין ואסטרופם לתמיכה אחרי ההחזרה. האם ייתכן ואחד מהנ"ל או חלק מהם משפיעים על התנהגות המחזור למרות שעבר חודש מאז הפסקת התמיכה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו