הריון כימי ומשמעותו

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון כימי ומשמעותו
    שרון
    02/09/2008

שלום, שלום בת 35 פעם חמישית עוברת IVF בפעמיים האחרונות היה הריון כימי לדברי הרופאים.. בטא ביום ה- 12 הייתה 29 בשתי הפעמים.. כמה שאלות: האם הייתה השתרשות של העובר בכלל? האם זה אומר משהו לגבי סיכויי להיקלט? עכשיו הרופא המליץ על היסטרוסקופיה.. לפני שנה עברתי לפרוסקופיה (הוציאו חצוצרה בעקבות זיהום) - אם מבנה הרחם שלי היה לא תקין, לא סביר שהיו "עולים על זה" אז? גם אז ניסנו להרות אבל בהזרעות (שגרמו לזיהום) אם אז משנה משהו.. כל מחזור הרירית שלי "משגעת" (10-11 מ"מ) בממוצע יש 6 בציות לטיפול לפחות 2 עוברים אופטימלים כל השאר בדר"כ לא מקבלים ציון טוב וגם לא מוקפאים.. אודה לכם על חוות דעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון כימי ומשמעותו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרון שלום

פרופ' שחר קול
    02/09/2008

בטא של 29 מעידה שהחלה השתרשות.
    סיכוי טוב להריון בהמשך.
    היסטרוסקופיה היא בדיקה פשוטה, ניתן לבצע ללא הרדמה. אורכת בערך 5 דקות...
    מציע לאמץ המלצת הרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היסטרוסקופיה

שרון
    03/09/2008

שוב שלום.. אני לא מפחדת מהבדיקה.. אני מנסה להבין מה הטעם בבדיקה הזאת.. מה היא אמורה לגלות אצלי? את מבנה הרחם? שאלתי בפנייה הקודמת אם זה שעברתי צילום רחם (לפני שנה וחצי) ולפני שנה לפרוסקופיה (עקב זיהום בחצוצרה, בעקבות הזיהום , חצוצרה ימין בואדי..) לא היתה מגלה אי תקינות במבנה הרחם אצלי..? אם החלה השתרשות, האם יכולים לשער למה היא לא המשיכה? האם יש בדיקות שניתן לבצע סביב הנושא הזה? אשמח לתושבתך תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    03/09/2008

עיוות של חלל הרחם עלול לגרום להפרעה בתהליך ההשרשה.
    היסטרוסקופיה היא בדיקת הבחירה כדי לזהות בעייה כזו בחלל הרחם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו