לד"ר קול...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר קול...
    לחוצה
    03/09/2008

בוקר טוב... אז אחרי שקראתי קצת על ה"פיפל" ובהמשך למה שכתבת לי קודם נישארו לי עוד מעט שאלות, ברשותך... תראה בגדול אני מאוד מבולבלת, אני מטופלת באלישע ללא רופא ספציפי (כנראה שאני אקח לי אחד משלי) וזה מאוד מייאש שבעצם הכל בסדר וה-IVF לא מצליח ובסוף אני מגלה בפורום שישנה עוד איזה דרך או כיוון...... קודם כל החודש אני אפספס את זה כי קיבלתי אתמול (02/09/08) וסת לאחר החזרת מוקפאים.. יש לי עוד 3 עוברים והיום הייתי באלישע לבדיקת דם...בתקווה לטיפול מנצח עכשיו שאלתי היא כזו את הפיפיל עושים רק בזמן גירויי שחלות או שאפשר גם במחזור של מוקפאים?? והאם צריך חודש "הפסקה כדי לעשות את זה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר קול...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

פרופ' שחר קול
    03/09/2008

תסריט:
    יום 21 למחזור פיפל.
    יום 2 למחזור שאחריו - פיפל חוזר ותחילת טיפול (הפשרה או גירוי שחלות למחזור טרי).
    לכן - את הפיפל ניתן לעשות עוד החודש.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החודש!!!!!!!!!!

לחוצה
    03/09/2008

מה זה אומר לגבי הטיפול שאני אמורה להתחיל היום, כדורים 3 פעמים ביום??? ואם מי לדבר בקשר לזה???? אני כ"כ מבולבלת, לא רוצה לפספס משהו!!! תודה.. שלחתי לך מייל לכתובת שמופיעה באתר שלך.... תודה, תודה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    03/09/2008

אפשר ללכת על מחזור הפשרה נוסף.
    אם הולכים על "פיפל" הרי מחזור ההפשרה יתחיל עם בוא הווסת הבא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו