ביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ
    חסויה
    03/09/2008

חודש קודם התחלתי איקקלומין 1 כדור ליום.הייתי במעקב זקיקים והיתה גדילה של זקיק ובפעם האחרונה שהיתי במעקב היה מעט נוזל בדוגלס והטכנאית אמרה שהיא גם כנראה רואה גופיף צהוב.חשבתי שהיה ביוץ ושבוע אחרי עשיתי בדיקת דם ויצא פרוגסטרון 7 .חשבתי שעשיתי מוקדם מידי ולכן אחרי כמה ימים עשיתי שוב ויצא 8.7 ..היום אני במחזור(אני לא יודעת כמה זמן זה אחרי ביוץ אם בכלל...) מה קורה כאן האם היה ביוץ ומה צריך לעשות במקרה זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסויה שלום

פרופ' שחר קול
    03/09/2008

יש לדעת את יחידות המדידה של הפרוגסטרון.
    האם ננומול לליטר?
    אולי ננוגרם למיליליטר?
    מציע לחזור על הטיפול ולגרום לביוץ עם אוביטרל כאשר הזקיק המוביל מגיע ל - 20 + ממ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ברור

חסויה
    03/09/2008

מה האוביטרל יעשה שהאקקלומין לא עשה? שהרי לפי האולטראסאונד כן היה ביוץ עם האיקקלומין.אך בכל זאת בדיקת הדם הראתה רק 8.7 (ננומול לליטר)-מה בכלל המשמעות של זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    04/09/2008

אוביטרל גורם לביוץ של הזקיק הבשל.
    איקקלומין מגרה השחלות ליצירת זקיקים והתפתחותם.
    א.ס. אינו כלי טוב להדגמת ביוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו