בדיקת דם לבטא

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת דם לבטא
    רחל
    05/09/2008

בתאריך ה26/8 החזירו לי 2 עוברים (יומיים אחרי שאיבה) בשעה 19:30. נאמר לי לעשות בדיקת דם ביום ה12 (7/9 אם אני לא טועה) ד"ר אולי תסביר לי בבקשה מדוע מבקשים לעשות בדיקה רק אחרי 12 יום ? הרי אומרים שההשתרשות קורית ביום 7. האם 24 שעות יכולים לשנות תשובה מיום 11 ל12? מהו בעצם היום הקריטי להתפרצות ההורמון ההריוני? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת דם לבטא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רחל

ד''ר דוד ישי
    05/09/2008

העובר צריך להיות מספיק גדול כדי שיפריש מספיק הורמון כדי שהרמה בדם תגיע לגובה קריטי שהרגישות של הבדיקה שלנו תוכל למדוד אותו. זה קורה רק ביום ה 12

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

רחל
    06/09/2008

ד"ר יקר. השאלה שלי הקודמת הגיעה בעקבות " טעות" שעשיתי. ניגשתי למרפאה להוציא הפניה לבטא ליום ה12 , לא עמדתי בפיתוי ונבדקתי ביום ה10. כמובן שהבדיקה יצאה שלילית. האם קיים סיכוי שלאחר 24 שעות הבטא תקפוץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רחל

ד''ר דוד ישי
    06/09/2008

לבדיקה שנעשתה לפני היום ה 12 אין משמעות. כמובן שיש סיכוי להריון ולתשובה חיובית בזמן הנכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה תודה תודה

רחל
    06/09/2008

אתה לא מבין איך הרגעת אותי . אני פונדקאית וזה הנסיון הראשון שלנו. שיהיה לכולנו שבוע טוב מלא בבשורות טובות ומשמחות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו