ייעוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ייעוץ
    עינת
    05/09/2008

אני בת 29, שחלות פוליציסטיות, מנסים להכנס להריון כבר שנה. אני לאחר 3 מחזורי טיפול עם איקקלומין, פעם ראשונה במינון של כדור אחד לא היתה כל תגובה פעם שנייה, שני כדורים, היה ביוץ אך רירית של 5 מ"מ ובפעם האחרונה בתוספת אסטרופם הרירית התעבתה יפה אבל לא היה בכלל גדילה של זקיקים. האם אתה ממליץ לעבור לגונדוטרופינים? מהם סיכויי ההצלחה עם גונדוטרופינים? (צילום רחם ובדיקת זרע תקינים) תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום עינת

ד''ר דוד ישי
    05/09/2008

לאור הטיפול שקבלת עד כאן ולאור התוצאות שציינת, אני ממליץ בהחלט לעבור לטיפול בגונדוטרופינים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

עינת
    06/09/2008

מה אחוז הנשים שמבייצות בעקבות הזריקות? והאם מומלץ לבצע הזרעה למרות בדיקת זרע תקינה? ושוב תודה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום עינת

ד''ר דוד ישי
    06/09/2008

הרוב המוחלט של הנשים מבייצות עם הטיפול. אני בעד לעשות הזרעה גם אם הזרע תקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו