למה אף אחד לא מסביר לנו????????????

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• למה אף אחד לא מסביר לנו????????????
    מימי
    05/09/2008

שלום ד"ר, אני אחרי טיפול IVF שכשל החזירו לי שלושה עוברים ומתוכם כלום לא ניקלט. החודש אני חוזרת להשתלת מוקפאים.אני מטופלת באלישע ללא רופא פרטי,יש לציין שאף אחד לא מסביר לי מה בעצם קורה לי בגוף ועל התוכנית שנותנים לי אני באה כמו "חמור" וככה הולכת ללא שום מידע ושום אינפורמציה איך בנאדם יכול לדעת מה יש לו אם אף אחד לא מסביר לו. את מי לשאול???????? והאם לקחת רופא פרטי זה הפיתרון? רק כסף יענה לי על השאלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום טלי

ד''ר דוד ישי
    05/09/2008

אני חושב שיש לך זכות מלאה לקבל הסבר על הטיפול שאת מקבלת ותשובות לשאלותייך. את צריכה לדרוש את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בין הרצוי למצוי יש הרבה הבדל

סימה
    05/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטלי וסימה

לימונית
    05/09/2008

שלום רב לכן, אני מטופלת של ד"ר ישי, ואני יכולה להעיד שהוא נותן תשובות מלאות לכל השאלות ויש לו סבלנות רבה במיוחד, ואתן יכולות לראות את זה גם מהתשובות כאן באתר, תמיד תשובות מלאות ומלאות סבלנות וכבוד לכל שאל. מציעה לכן לשקול לעבור לטיפולו. ד"ר ישי עובד בבי"ח "הכרמל", ויש לו גם מרפאה פרטית, כפי המופיע כאן באתר. את ד"ר ישי מה שמניע הוא הטיפול המסור ולא מניעים אחרים, פשוט רופא מדהים, ובן אדם מדהים חם ואנושי. יותר מכך, כל מילה שאגיד כאן לא תספיק לתאר באמת את ד"ר ישי. מאחלת לכן בהצלחה בכל מקרה, לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת להמלצה של לימונית על דר' ישי

טלי
    06/09/2008

באמת רופא מדהים שיש לו סבלנות רבה להסביר כל מה ששואלים. אסור לדעתי להיות אצל רופא שלא מסביר לך הכל. את חייבת לדעת ולהבין ולהיות שותפה להחלטות הרפואיות. צריך למצוא רופא שיש לו סבלנות להסביר לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטלי , לסימה, לימונית

חסוי
    06/09/2008

עצוב שכך זה, מה שטלי אומרת שרק ע"י כסף היא תקבל מענה. מה שאתן אומרת סימה ולימונית , אכן ד"ר ישי הוא מעולה, אבל ע"מ להיות מטופלת שלו צריך לשלם כסף כי הוא מטפל באופן פרטי. טלי, כמו שאמר ד"ר ישי, תדרשי!!!!!! אל תחששי שמא תקבלי "טיפול" פחות טוב אם תבואי בדרישה , חוץ מזה למחלקה יש מנהל וניתן לפנות... אני כלכך מבינה אותה, לצערי אני מטופלת בפרטי ומוציאה הרבה הרבה כסף, כך של נישאר לי כסף לדברים אחרים.... רפואה זה שרות ורופא חייב לעמוד לרשותך ולתת לך את המענה. מחזיקה אצבעות לכולן ולי, ושנתבשר רק בבשורות טובות. אמן!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליפעת - ממש לא נכון

לימונית
    06/09/2008

שלום לך יפעת, חבל מאוד שאת סתם כותבת מה שאת לא יודעת. אני מטופלת של ד"ר ישי בבי"ח כרמל, ואני זוכה ליחס הרבה יותר מנהדר ונפלא ממנו, ללא שמעורב כאן בכלל כסף פרטי (שהלוואי והיה לי לשלם לו בפרטי, כי הוא באמת נותן את כולו). אבל זה בדיוק העניין שכתבתי כאן - ד"ר ישי הוא רופא נפלא ומדהים ומסור בצורה שאי אפשר אפילו לתאר, בן אדם חם ואנושי ביותר, ואת כל זה הוא עושה גם ברפואה הציבורית, פשוט כי הוא כזה, ובטח ובטח שהוא נותן תשובות לשאלות של המטופלות שלו. הלוואי וכל הרופאים היו לומדים משהו מד"ר ישי. אני בטוחה שזה היה מונע הרבה מאוד מהאלימות כלפי הרופאים. יחס ואמפתיה הם דבר מאוד חשוב ברפואה, בכל התחומים, ולדעתי ד"ר ישי צריך לשמש דוגמא ומופת לשאר הרופאים בארץ. כמובן, שמי שהולכת אליו לפרטי, תזכה במה שמגיע למי שהולכת לפרטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה בכלל לא נכון

מימי
    06/09/2008

מי שמטופלת באופן לא פרטי תעיד על דברי שאכן כסף מדבר.... מי יעקב אחרי התוכנית שלך?.......בידיוק? את כל כמה ימים מקבלת רופא אחר שרק עושה לך אולטרסאונד ואומר לך בי בלי להוסיף מילה. מי בכלל שם עלייך? אני שכבתי חולה מתה כמה ימים בבית והייתי מתקשרת שלוש פעמים ביום לביה"ח אלישע והאחיות היו אומרות לי תנוחי ותשתי מים.כזה לא הפיתרון האמיתי אבל מה לעשות לא שילמתי כסף לשום רופא פרטי לכן לא קיבלתי תשובות מאף אחד........... ז א ת ה מ צ י א ו ת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר שחר קול

חסוי
    06/09/2008

אתה יכול להתייחס למה שנאמר פה, ידוע שאתה עובד בבי"ח אלישע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפעת שלום

פרופ' שחר קול
    06/09/2008

כל מטופלת בבי"ח אלישע רשאית וזכאית לקבוע פגישה מסודרת עם רופא היחידה לצורך שיחה אודות הטיפולים שבוצעו ואודות התכניות להמשך.
    זו ההזדמנות לשאול את כל השאלות (עדיף לבוא עם דף שאלות מוכן כדי לא לשכוח) ולקבל את מלוא המידע באופן מלא ומוסמך.
    יש להדגיש כי בבי"ח אלישע לא מעסיקים טכנאיות אולטרסאונד לבדיקות זקיקים, אלא הרופאים עצמם עושים זאת, משיקולי איכות טיפול ומידע מקיף אודות הממצאים. מדובר לעיתים בעשרות בדיקות מידי בוקר. בשל העומס אין די זמן לענות על שאלות הנוגעות לטיפול בזמן ביצוע בדיקת האולטרסאונד.
    ההזדמנות המסודרת לכך היא , כפי שכתבתי למעלה, במסגרת פגישה אישית עם רופא היחידה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו