מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רירית דקה והזרעהמישל05/09/2008
שלום ותודה מראש על המענה, במעקב זקיקים והורמונים התקבלו אתמול התוצאות הבאות: Estradiol 2010 Progesterone 2.8 הזקיק המוביל , לאחר 5 ימי איקקלומין (מהיום ה5 למחזור) הגיע לגודל 23... הוזרקה לי זריקת אוביטרל אתמול ב14.00 היום ב14.00 בוצעה הזרעה של זרע שעבר השבחה הרירית כך נרשם במעקב הגיעה לגודל של 5.8 וזה מדאיג אותי משום שאני לא יודעת מה השפעת ההידקקות על היקלטות ההריון ועל השגת הריון בכלל... האם יש צורך בטיפול תומך כלשהו? האם אופן השגת ההריון באמצעות הזרעה עוקף את השלכות הידקקות הרירית? תודה שוב מישל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מישל
ד''ר דוד ישי05/09/2008הרירית הדקה קשורה קרוב לודאי להשפעה שלילית של האיקקלומין. רירית של 6 מ"מ ומטה נותנת סיכויים פחות טובים להריון. הזרעה אינה משנה את הסיכויים. יש אפשרות לנסות לעבות את הרירית ע"י מתן של אסטרוגן במקביל לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בשלב זה מאוחר מידיי?
מישל05/09/2008לאחר שיחה עם הרופא שביצע את ההזרעה ואפילו ביקור במיון נשים , נשלחתי הבייתה ללא כל טיפול תומך. נאמר לי רק לקוות לטוב ואם לא תהיה היקלטות הפעם , אז לוותר על האיקקלומין. מה אני יכולה עוד לעשות כרגע כדי אולי כן להציל את הניסיון הזה? את החודש הנוכחי? חבל שרק בגלל משהו שעוד ניתן לתיקון כעת, אפסיד את ההריון הזה. תודה מישל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מישל
ד''ר דוד ישי05/09/2008לצערי בשלב הזה לא ניתן לעשות כלום כדי לשנות את המצב.
אני מסכים להערכה שעדיף לותר על איקקלומין מאשר לנסות לתקן את המצב עם אסטרוגן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבינה
מישל06/09/2008את חוות הדעת שלך שאומרת שמידיי מאוחר לשינויים החודש.... במחזור הבא אסתפק בביוץ הטבעי ללא שום עידוד חיצוני. תודה ובכל זאת מרשה לעצמי לקוות כנגד הרבה סיכויים לא טובים שיושג החודש הריון. תודה , שוב על המענה המהיר והבהירות מישל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)