רירית דקה והזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית דקה והזרעה
    מישל
    05/09/2008

שלום ותודה מראש על המענה, במעקב זקיקים והורמונים התקבלו אתמול התוצאות הבאות: Estradiol 2010 Progesterone 2.8 הזקיק המוביל , לאחר 5 ימי איקקלומין (מהיום ה5 למחזור) הגיע לגודל 23... הוזרקה לי זריקת אוביטרל אתמול ב14.00 היום ב14.00 בוצעה הזרעה של זרע שעבר השבחה הרירית כך נרשם במעקב הגיעה לגודל של 5.8 וזה מדאיג אותי משום שאני לא יודעת מה השפעת ההידקקות על היקלטות ההריון ועל השגת הריון בכלל... האם יש צורך בטיפול תומך כלשהו? האם אופן השגת ההריון באמצעות הזרעה עוקף את השלכות הידקקות הרירית? תודה שוב מישל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית דקה והזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מישל

ד''ר דוד ישי
    05/09/2008

הרירית הדקה קשורה קרוב לודאי להשפעה שלילית של האיקקלומין. רירית של 6 מ"מ ומטה נותנת סיכויים פחות טובים להריון. הזרעה אינה משנה את הסיכויים. יש אפשרות לנסות לעבות את הרירית ע"י מתן של אסטרוגן במקביל לטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם בשלב זה מאוחר מידיי?

מישל
    05/09/2008

לאחר שיחה עם הרופא שביצע את ההזרעה ואפילו ביקור במיון נשים , נשלחתי הבייתה ללא כל טיפול תומך. נאמר לי רק לקוות לטוב ואם לא תהיה היקלטות הפעם , אז לוותר על האיקקלומין. מה אני יכולה עוד לעשות כרגע כדי אולי כן להציל את הניסיון הזה? את החודש הנוכחי? חבל שרק בגלל משהו שעוד ניתן לתיקון כעת, אפסיד את ההריון הזה. תודה מישל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מישל

ד''ר דוד ישי
    05/09/2008

לצערי בשלב הזה לא ניתן לעשות כלום כדי לשנות את המצב.
    אני מסכים להערכה שעדיף לותר על איקקלומין מאשר לנסות לתקן את המצב עם אסטרוגן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבינה

מישל
    06/09/2008

את חוות הדעת שלך שאומרת שמידיי מאוחר לשינויים החודש.... במחזור הבא אסתפק בביוץ הטבעי ללא שום עידוד חיצוני. תודה ובכל זאת מרשה לעצמי לקוות כנגד הרבה סיכויים לא טובים שיושג החודש הריון. תודה , שוב על המענה המהיר והבהירות מישל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו