מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תופעה מוזרהגלית05/09/2008
לרופא שלום, רציתי להתייעץ איתך בנודע לתופעה מוזרה שמתרחשת תמיד לאחר החזרה, במהלך 12 יום לחלופין,הבטן מתנפחת מאוד ונעשית קשה בעיקר בשעות הצהריים ולפני שינה(אין קשר לארוחות כי זה קורה לפני ..), כאבים קלים בצדדים ,אני מתקשה קלות בהליכה יציבה,ומרגישה תחושת מלאות ורק לאחר שכיבה ממושכת ,אני מרגישה שהבטן הופכת לרפויה יותר,לעיתים אני חושבת ששתן יעזור בהרפית הבטן אבל לצערי זה לא ממש עוזר. ביררתי במרפאה האם זה גירוי שחלות ,ולשמחתי טענו שלא. שאלותיי הן-האם התופעה מוכרת?והאם תופעה זו עלולה לפגוע בהשתרשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול06/09/2008אם לא מדובר בגירוי יתר יש לשער כי מדובר ברגישות באזור הבטן התחתונה המוקרנת מהשחלות (העוברות טראומה משמעותית בעת השאיבה).
התופעה אינה נדירה.
אין לכך השפעה על סיכויי הצלחת הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוי שחלות
גלית06/09/2008ד"ר שחר שלום, תודה על תשובתך,לצערי, הכאבים גברו היום,ואנני מסוגלת ללכת לאורך זמן מבלי לנוח בגלל הכאבים החזקים,הבטן מאוד נפוחה ואני מניחה שזה כנראה גירוי שחלות,(זו הפרייה שישית ומעולם לא חוויתי תחושות אלו, נשאבו סה"כ 5 בציות משחלה אחת,E 2=7000 לערך, והכאבים לאחר ההחזרה היו קלים יחסית ,אך לפני יומיים נטלתי חצי אוביטרל בנוסף לחצי ביום ההחזרה לפי המלצתך ומאז זה התחיל,אני מרבה לשתות הרבה ולנוח, האם יש עןד משהו שאני יכולה לעשות מלבד זה עד שזה יעבור? הרבה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
גלית07/09/2008האם גירוי שחלות יכול לפגוע בהשתרשות או בתהליך ההחזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוי שחלות
פרופ' שחר קול08/09/2008לא, גירוי שחלות לא יפגע בתהליך ההשרשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)