תופעה מוזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תופעה מוזרה
    גלית
    05/09/2008

לרופא שלום, רציתי להתייעץ איתך בנודע לתופעה מוזרה שמתרחשת תמיד לאחר החזרה, במהלך 12 יום לחלופין,הבטן מתנפחת מאוד ונעשית קשה בעיקר בשעות הצהריים ולפני שינה(אין קשר לארוחות כי זה קורה לפני ..), כאבים קלים בצדדים ,אני מתקשה קלות בהליכה יציבה,ומרגישה תחושת מלאות ורק לאחר שכיבה ממושכת ,אני מרגישה שהבטן הופכת לרפויה יותר,לעיתים אני חושבת ששתן יעזור בהרפית הבטן אבל לצערי זה לא ממש עוזר. ביררתי במרפאה האם זה גירוי שחלות ,ולשמחתי טענו שלא. שאלותיי הן-האם התופעה מוכרת?והאם תופעה זו עלולה לפגוע בהשתרשות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעה מוזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסוי שלום

פרופ' שחר קול
    06/09/2008

אם לא מדובר בגירוי יתר יש לשער כי מדובר ברגישות באזור הבטן התחתונה המוקרנת מהשחלות (העוברות טראומה משמעותית בעת השאיבה).
    התופעה אינה נדירה.
    אין לכך השפעה על סיכויי הצלחת הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירוי שחלות

גלית
    06/09/2008

ד"ר שחר שלום, תודה על תשובתך,לצערי, הכאבים גברו היום,ואנני מסוגלת ללכת לאורך זמן מבלי לנוח בגלל הכאבים החזקים,הבטן מאוד נפוחה ואני מניחה שזה כנראה גירוי שחלות,(זו הפרייה שישית ומעולם לא חוויתי תחושות אלו, נשאבו סה"כ 5 בציות משחלה אחת,E 2=7000 לערך, והכאבים לאחר ההחזרה היו קלים יחסית ,אך לפני יומיים נטלתי חצי אוביטרל בנוסף לחצי ביום ההחזרה לפי המלצתך ומאז זה התחיל,אני מרבה לשתות הרבה ולנוח, האם יש עןד משהו שאני יכולה לעשות מלבד זה עד שזה יעבור? הרבה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

גלית
    07/09/2008

האם גירוי שחלות יכול לפגוע בהשתרשות או בתהליך ההחזרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירוי שחלות

פרופ' שחר קול
    08/09/2008

לא, גירוי שחלות לא יפגע בתהליך ההשרשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו