לד"ר ישי - ברוך שובך

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי - ברוך שובך
    לימונית
    05/09/2008

ד"ר ישי המופלא, מקווה שנהנת בחופשתך, שלדעתי ממש הגיעה לך, מתוך הערכה לעבודתך המסורה כל כך. יחד עם זאת, חזרתך לארץ נוסכת בי ביטחון שיש לי על מי לסמוך. לצערי, אני זקוקה לעזרתך הדחופה ובחששות כבדים מאוד כבר עתה. את המחזור, קיבלתי בסופו של דבר לאחר 8 ימים מסיום הדופסטון, כך שזה יצא ב-2/9. זה יוצא גרוע ביותר מבחינת ערבי חג, ימי שישי ושבתונים. התקשרתי למחלקה לדווח על יום המחזור, ולאחר מכן הודיעה לי אורנה את התאריכים כפי שקבעה מיקה. נקבע שאני אתחיל ביום ה-22 למחזור (האם בסדר?) את הדקא (כלומר ב-23/9) ושביום ה-17 (ה-9/10 - השבתון של יום כיפור) אתחיל את המנוגון. זה יוצא שהיום ה-7 למנוגון בו אני מניחה שאבוא לבדיקה הוא יום ד' ה-15/10 (לאחר השבתון של סוכות) וגם זה מאוד מדאיג אותי, מכיוון שעד היום יצא שלקחתי את המנוגון 8 ימים (בטיפול ה-IVF הקודם, ו-9 ימים בהזרעות), אבל במצב הנוכחי, יומיים אחרי הבדיקה הראשונה שתערך - יוצא יום ו', שלפי הבנתי זה יום שלא מתבצעות בו בדיקות מעקב של דם וזקיקים, וגם אם כבר יראו ביום ה-7 למנוגון שהזקיקים מוכנים, לא תעשו לי שאיבה ביום ו' או שבת, כך שזה מאוד מאוד מדאיג אותי. ושבוע לאחר מכן, במידה ונאריך את הדקא, יש שבתון נוסף באמצע השבוע ביום ג', מה שעוד פעם מונע שאיבה והחזרה לפי המקובל. ברצוני לדעת האם לא ניתן במקום זה, למשוך עוד מספר ימים את ימי הדקא ולהתחיל את המנוגון מאוחר יותר? כמו כן ברצוני לדעת האם יש שיטות נוספות לתזמן את הטיפול? אני מודאגת מאוד, מכיון שכנראה זה יהיה טיפולי האחרון, לפחות מהפן הכלכלי. מחכה מאוד לשמוע מה אתה מציע לעשות במצב הנוכחי. אציין עוד שגם המחזור הזה אינו בדיוק דומה למחזורים שאני מכירה, אבל היתה בו כמות דם מעט יותר גדולה מהדימום הקודם, אם כי הצבע לא ממש הצבע הטבעי של מחזור, ויש גם מעין גרגירים קטנטנים ממש, כאלה שיוצאים עם הכאילו דם הזה. מחזור קצר מאוד, של יומיים, עם עוד קצת שאריות מדי פעם. בתודה מראש על תשובתך וברוך שובך לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ישי - ברוך שובך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי, כולנו שמחות שחזרת לפורום!

דנה
    06/09/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דנה

ד''ר דוד ישי
    06/09/2008

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה לתשובתך להודעה לעיל

לימונית
    06/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לימונית

ד''ר דוד ישי
    06/09/2008

בואי אלי ביום ג' הקרוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר ישי היקר

לימונית
    06/09/2008

ד"ר ישי היקר, תודה. אבוא (למרות שלא התכוונתי להטרידך בביקור נוסף). אני מעריכה את זה מאוד. להתראות ביום ג', לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו