מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לד"ר ישי - ברוך שובךלימונית05/09/2008
ד"ר ישי המופלא, מקווה שנהנת בחופשתך, שלדעתי ממש הגיעה לך, מתוך הערכה לעבודתך המסורה כל כך. יחד עם זאת, חזרתך לארץ נוסכת בי ביטחון שיש לי על מי לסמוך. לצערי, אני זקוקה לעזרתך הדחופה ובחששות כבדים מאוד כבר עתה. את המחזור, קיבלתי בסופו של דבר לאחר 8 ימים מסיום הדופסטון, כך שזה יצא ב-2/9. זה יוצא גרוע ביותר מבחינת ערבי חג, ימי שישי ושבתונים. התקשרתי למחלקה לדווח על יום המחזור, ולאחר מכן הודיעה לי אורנה את התאריכים כפי שקבעה מיקה. נקבע שאני אתחיל ביום ה-22 למחזור (האם בסדר?) את הדקא (כלומר ב-23/9) ושביום ה-17 (ה-9/10 - השבתון של יום כיפור) אתחיל את המנוגון. זה יוצא שהיום ה-7 למנוגון בו אני מניחה שאבוא לבדיקה הוא יום ד' ה-15/10 (לאחר השבתון של סוכות) וגם זה מאוד מדאיג אותי, מכיוון שעד היום יצא שלקחתי את המנוגון 8 ימים (בטיפול ה-IVF הקודם, ו-9 ימים בהזרעות), אבל במצב הנוכחי, יומיים אחרי הבדיקה הראשונה שתערך - יוצא יום ו', שלפי הבנתי זה יום שלא מתבצעות בו בדיקות מעקב של דם וזקיקים, וגם אם כבר יראו ביום ה-7 למנוגון שהזקיקים מוכנים, לא תעשו לי שאיבה ביום ו' או שבת, כך שזה מאוד מאוד מדאיג אותי. ושבוע לאחר מכן, במידה ונאריך את הדקא, יש שבתון נוסף באמצע השבוע ביום ג', מה שעוד פעם מונע שאיבה והחזרה לפי המקובל. ברצוני לדעת האם לא ניתן במקום זה, למשוך עוד מספר ימים את ימי הדקא ולהתחיל את המנוגון מאוחר יותר? כמו כן ברצוני לדעת האם יש שיטות נוספות לתזמן את הטיפול? אני מודאגת מאוד, מכיון שכנראה זה יהיה טיפולי האחרון, לפחות מהפן הכלכלי. מחכה מאוד לשמוע מה אתה מציע לעשות במצב הנוכחי. אציין עוד שגם המחזור הזה אינו בדיוק דומה למחזורים שאני מכירה, אבל היתה בו כמות דם מעט יותר גדולה מהדימום הקודם, אם כי הצבע לא ממש הצבע הטבעי של מחזור, ויש גם מעין גרגירים קטנטנים ממש, כאלה שיוצאים עם הכאילו דם הזה. מחזור קצר מאוד, של יומיים, עם עוד קצת שאריות מדי פעם. בתודה מראש על תשובתך וברוך שובך לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר ישי, כולנו שמחות שחזרת לפורום!
דנה06/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דנה
ד''ר דוד ישי06/09/2008תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לתשובתך להודעה לעיל
לימונית06/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימונית
ד''ר דוד ישי06/09/2008בואי אלי ביום ג' הקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר ישי היקר
לימונית06/09/2008ד"ר ישי היקר, תודה. אבוא (למרות שלא התכוונתי להטרידך בביקור נוסף). אני מעריכה את זה מאוד. להתראות ביום ג', לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)