E2 גבוה מאוד, מה ההשלכות?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• E2 גבוה מאוד, מה ההשלכות?
    אוהבת לדעת
    08/09/2008

שלום, אני במהלך טיפול הפריה ראשון, מטופלת בגונל ולאחרונה גם בצטרוטייד ואסטרופם. יצא לי E2 כמעט 20,000--כן אלף..ופרוגסטון 3.2. כרגע אני עם 7 זקיקים, ונראה לי שהיד עוד נטויה, כי רק אתמול היו 5. קצב התרבות די מהיר לא? הורידו לי את המינון של הגונל ל75, ולמחרת הe2 גדל בעוד 500.... אני סומכת על הרופאה שמטפלת בי, אבל לצערי היא כ"כ עסוקה שאין לה זמן להסביר לי כל דבר ולי חשוב להבין מה מתרחש לי בגוף אחרת חוסר הודאות מלחיץ ומתיש אותי יותר מהטיפול עצמו. מה זה אומר הערך הגבוה הזה? מה ההשלכות? יש אפשרות שהחודש הלך? יש סכנה שיהיה נזק לשחלות? כל הסרטים רצים לי בראש, וקשה לי להיות אופטימית. תודה רבה רבה שאתה פה לעזור, מחכה לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    E2 גבוה מאוד, מה ההשלכות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום

ד''ר דוד ישי
    08/09/2008

בטא בערכים כאלה מעלה את הסיכון לגרוי יתר של השחלות . בערכים כאלה צריך להיות מאד זהירים ואפילו לשקול לבטל את הטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו