מחזור אחרי 10 ימים של החזרת (הפריה)

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור אחרי 10 ימים של החזרת (הפריה)
    לידיה
    09/09/2008

שלום רב, אני אחרי 10 ימים של החזרת עוברים ביום אתמול התחיל לי מחזור עם כאבים חזקים בבטן התחתונה. אני אמורה בים חמישי הקרוב ב11.9 לבצע בדיקת הריון אני מטופלת עם כדורים איגסטן 3 פעמים ביום והרופא שלי נמצא בחו"ל ואין לי עם מי להתייעץ. השאלה שלי האם יש טעם להמשיך בטיפול ולבצע בדיקות דם או שפשוט לחכות למחזור טיפול הבא. שאלה נוספת יש לי עוברים מוקפאים-האם זה תהליך עם זריקות דקופפטיל ומתי אפשר להתחיל בטיפול חדש? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלה שלום

פרופ' שחר קול
    09/09/2008

אם הדימום חזק - כנראה מדובר בכישלון הטיפול.
    אני מנחש שאת מטופלת באוטרוגסטן, לא איגסטן (אנא בידקי בדיוק מה את מקבלת).
    ניתן להמשיך מיד למחזור הפשרה. אין צורך בדקפפטיל.
    הכנת הרחם מתבססת על אסטרוגן (אסטרופם , פרוגינובה וכו') ובהמשך - תכשיר פרוגסטרוני בזמן ובמינון הנכונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איכות זרע

לידיה
    09/09/2008

ברשותך שאלה נוספת, זהו טיפול הראשון שלי מדוע הסיכויים בראשון נמוכים מאוד? והאם זרע לא איכותי גורם לכישלון הטיפול או ברגע שכבר נוצר העובר הזרע חזק מספיק לשרוד. וזה לא מה שמשפיע על אי קליטת עוברים השאלה שלי נובעת מסיבה כי לבעלי לא עשו בדיקת זרע לפני הטיפול. הבדיקה האחרונה בוצע בחודש אפריל והפריה בחודש אוגוסט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלה שלום

פרופ' שחר קול
    09/09/2008

הסיכויים בטיפול הראשון אינם נמוכים מאוד.
    למעשה הסיכוי בטיפול הראשון אינו שונה בהשוואה לסיכוי בטיפול השני.
    הסיכוי הוא בהתאם לגיל האישה, ופרמטרים רבים נוספים.
    נדרש יעוץ אישי ופרטני כדי להעריך הסיכוי.
    הגורם הדומיננטי בקביעת הסיכוי הוא איכות הביציות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו