מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחזור אחרי 10 ימים של החזרת (הפריה)לידיה09/09/2008
שלום רב, אני אחרי 10 ימים של החזרת עוברים ביום אתמול התחיל לי מחזור עם כאבים חזקים בבטן התחתונה. אני אמורה בים חמישי הקרוב ב11.9 לבצע בדיקת הריון אני מטופלת עם כדורים איגסטן 3 פעמים ביום והרופא שלי נמצא בחו"ל ואין לי עם מי להתייעץ. השאלה שלי האם יש טעם להמשיך בטיפול ולבצע בדיקות דם או שפשוט לחכות למחזור טיפול הבא. שאלה נוספת יש לי עוברים מוקפאים-האם זה תהליך עם זריקות דקופפטיל ומתי אפשר להתחיל בטיפול חדש? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלה שלום
פרופ' שחר קול09/09/2008אם הדימום חזק - כנראה מדובר בכישלון הטיפול.
אני מנחש שאת מטופלת באוטרוגסטן, לא איגסטן (אנא בידקי בדיוק מה את מקבלת).
ניתן להמשיך מיד למחזור הפשרה. אין צורך בדקפפטיל.
הכנת הרחם מתבססת על אסטרוגן (אסטרופם , פרוגינובה וכו') ובהמשך - תכשיר פרוגסטרוני בזמן ובמינון הנכונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכות זרע
לידיה09/09/2008ברשותך שאלה נוספת, זהו טיפול הראשון שלי מדוע הסיכויים בראשון נמוכים מאוד? והאם זרע לא איכותי גורם לכישלון הטיפול או ברגע שכבר נוצר העובר הזרע חזק מספיק לשרוד. וזה לא מה שמשפיע על אי קליטת עוברים השאלה שלי נובעת מסיבה כי לבעלי לא עשו בדיקת זרע לפני הטיפול. הבדיקה האחרונה בוצע בחודש אפריל והפריה בחודש אוגוסט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלה שלום
פרופ' שחר קול09/09/2008הסיכויים בטיפול הראשון אינם נמוכים מאוד.
למעשה הסיכוי בטיפול הראשון אינו שונה בהשוואה לסיכוי בטיפול השני.
הסיכוי הוא בהתאם לגיל האישה, ופרמטרים רבים נוספים.
נדרש יעוץ אישי ופרטני כדי להעריך הסיכוי.
הגורם הדומיננטי בקביעת הסיכוי הוא איכות הביציות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)