כאבים חזקים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים
    דנה
    09/09/2008

ד"ר בוקר טוב, אני 5 ימים אחרי הזרעה. אתמול בערב החדרתי נר 200 אוטרוגסטן,את המוליך הכנסתי הכי עמוק שאפשר. אבל בשניה שהנר יצא היו לי כאבי מחזור חזקים מאוד שלא עברו במשך שלוש שעות בערך. והיום בבוקר הכאב החזק חלף אבל עדיין ישנו כאב. יכול להיות שפגעתי במשהו?האם אתה ממליץ שאני אעשה משהו?תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים חזקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

דנה
    09/09/2008

ד"ר קול הייתי במוקד כי הנחתי שאולי תמליץ לי להבדק. הרופא ראה בUS רירת 6.8 גופף צהוב בצד ימין וגם גופיף צהוב בצד שמאל. הוא טוען שכנראה הגופיפים הצהובים התפוצצו ובגלל זה הכאבי בטן החזקים. מה זה אומר שהם התפוצצו? כנראה שאין הריון?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה שלום

פרופ' שחר קול
    09/09/2008

שום דבר לא התפוצץ. בדיקת הא.ס. נראית תקינה יחסית למועד ביצועה.
    אין לקבוע דבר לגבי כישלון או הצלחת הטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה שלום

פרופ' שחר קול
    09/09/2008

לא סביר שפגעת במשהו.
    יש להתייעץ עם הרופא המטפל באשר לחיוניות הטיפול עם אוטרוגסטן.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו