בבקשה...בבקשה..תשובה. אני משתגעת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בבקשה...בבקשה..תשובה. אני משתגעת
    רונה.
    09/09/2008

בבקשה---- הזרקתי אוביטרל ב- 28.8. עשיתי כעת בדיקת שתן. לאר החזרת עוברים ב- 2.9 נוטלת תמיכה של ג'ל ואגינלי- קרינון, ואסטרופם. עשיתי כעת בדיקת שתן ביתית. יצא פס בהיר מאוד. האם מוקדם? האם הריון? האם שאריות? אני מ ש ת ג ע ת ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא בלחץ...

מירב
    09/09/2008

אם עשית החזרה ב- 2.9 עדיין מוקדם לבדוק... ועד כמה וכמה בבדיקה ביתית! אני מציעה לך לנסות להתאזר בסבלנות 14 יום לאחר ההחזרה ורק אז לבדוק בבדיקת דם דרך קופת החולים... בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רונה שלום

פרופ' שחר קול
    10/09/2008

מטופלות נוטות לחזור על אותה טעות שוב ושוב.
    בדיקת שתן להריון לא מיועדת למטופלות ב - IVF אלא לנשים שאינן מקבלות טיפול תרופתי כלשהו.
    לכן מאוד מומלץ להימנע משימוש בבדיקות השתן. למה להתשגע???
    יש לסמוך רק עד בדיקות דם.
    כדי שבדיקת הדם להריון תהיה אמינה יש לבצעה 14 יום לאחר השאיבה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך- שאלה נוספת.בבקש

רונה.
    10/09/2008

ובכל זאת, אתה יודע, המתח מטריף.. אבל- את האוביטרל הזרקתי לפני 13 יום כבר...לא סביר שיש שאריות ממנו בדם, לא כך? בנוסף אני נוטלת אסטרופם, וג'ל ואגינאלי קרינון- האם בהם יש את הורמון ההריון? השאיבה בוצעה ב- 30.8, החזרה ב- 2.9. האם אתאכזב?? שוב- תודה !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    10/09/2008

30.8 - שבת?
    מציע בדיקת דם ביום שישי הקרוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה-

רונה.
    10/09/2008

אכן יום שבת הייתה שאיבה... מאוד מקווה לא להתאכזב, מקווה ששתי בדיקות ההריו שביצעתי לא מושפעות או מוקדמות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו