אי קבלת וסת ו-IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אי קבלת וסת ו-IVF
    נוי
    10/09/2008

אני אחרי נסיון IVF שני שנכשל. מאז אני כבר ביום 39 ועדיין לא הגיעה וסת (המחזור שלי סדיר 29-30 יום בדכ). יש לי מעט הפרשות חומות כבר יותר משבוע אבל אין מחזור ובדיקת הריון ביתית היתה שלילית. האם זו תופעה מוכרת שהוסת כל כך מאחרת? וההפרשות החומות לכל כך הרבה זמן? האם זה סימן מדאיג? תודה נוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי קבלת וסת ו-IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוי שלום

פרופ' שחר קול
    10/09/2008

יש לדעת את מלוא הפרטים לגבי הטיפול התרופתי שקיבלת, ובעיקר האם היה שימוש באגוניסט ארוך טווח כגון דקפפטיל CR
    מציע לשוחח עם הרופא המטפל הבקיא בפרטים אלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי קבלת וסת ו-IVF עם פרוטוקול קצר

נוי
    10/09/2008

הפרוטוקול היה קצר - גונאל אפ 300 ביום וסינראל, אוביטרל לפני שאיבה וביום החזרה ואז תמיכה של אוטרוגסטן 3 פעמים ביום. אני נמצאת כרגע בחו"ל לכמה שבועות ולכן לא יודעת מה לעשות ואם זה משהו שצריך לטפל בו בדחיפות. תודה, נוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    10/09/2008

ניתן להמתין עם הברור עד שובך ארצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו