מעקב זקיקים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מעקב זקיקים
    אור
    10/09/2008

שלום! אני מבצעת מעקב זקיקים בפעם השניה בעזרת אקקלומין כדור ליום. במעקב הזקיקים ביום ה-12 נראו זקיקים 29*20 ו- 13*8 ועוד כמה קטנים , עובי רירית 5.2. ביום ה- 14 הזקיקי הגדול אובחן כממצא ציסטי צלול והשני גדל ל-16*16 רירית 5.3. האם יש עוד סיכוי להריון או שעובי הרירית לא יאפשר זאת? (חשוב לי לציין ששלא טיפול עובי הרירית במעקב זקיקים קודם ביום ה-12 היה 7.2 וביום 14 היה 8). אשמח לתשובה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקב זקיקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אור שלום

פרופ' שחר קול
    10/09/2008

יש סיכוי להריון.
    אם לא יושג, יש לשקול הצורך באיקקלומין.
    יתכן וההשפעה על עובי הרירית מטה את הכף לכיוון של הפסקת השימוש באיקקלומין ובחינת חלופות אחרות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעקב זקיקים

אור
    10/09/2008

שלום ד"ר קול בהמשך לתשובתך אני כבר מטופלת באקקילמין ולכן לא בדיוק הבנתי את הענין שרשמת "לשקול טיפול עם הכדור הזה". דבר שני, ציינתי שלעומת מעקב רגיל ללא כדור עובי הרירית הגיע ל-8 ביום ה- 14עם זקיק של 18*20. והבעיה היא שהרופא שלי לא בדיוק ידע להגיד אם אני מגיעה בכלל לביוץ תקין ומיד נתן לי את הטיפול באקקילמין, כי אני מנסה יותר משנה להיכנס להריון. האם יש דרך לדעת אם התרחש ביוץ תקין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אור שלום

פרופ' שחר קול
    10/09/2008

אם יש ביוץ ספונטאני יש לשקול המשך הטיפול, בעתיד, עם איקקלומין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו