מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אפשרות ריאלית.אסתי12/09/2008
שלום! גילי 44. בבדיקת דם בחודש שעבר, ערכו של הורמון מגרה הזקיק נמצא 19. מחד, חשובה לי מאד ההמשכיות הגנטית, ולא הייתי מוותרת עליה לו הייתה לי ברירה. מאידך, אינני מוכנה להסתבך בגריידא או בגידול ילד בלתי בריא. במידה ואחליט שלא לנסות מעקבי ביוץ והזרעות, כי אם לפנות מיידית לתרומת ביצית, האם, לדעתך, יהיה ניתן לומר שאולי החמצתי סיכוי ריאלי להמשכיות גנטית? בתודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לאסתי
טליה12/09/2008אסתי שלום ,אני בת 44 וכמוך מתלבטת אם לפנות לתרומת ביצית ,הרופא שלי ממליץ לי להמשיך עוד הפריות בשעה שרופאים אחרים נתנו לי להבין שחבל על הזמן . בכל מקרה אם תחליטי לפנות לתרומת ביצית אשמח להחליף איתך מידע , בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר קול, שלום טליה.
אסתי13/09/2008הי טליה! תודה רבה על ההצעה ותחושת ההשתתפות. ההמשכיות הגנטית חשובה לי, כמו לך, בוודאי. לכן, כאשר הוצעה לי תררומת ביצית, בפגישת ייעוץ במרפאת פוריות, דחיתי את ההצעה בשאת-נפש ובכעס. חשדתי כי הצעה כזו הוצעה עקב אי-כלכליות הטיפולים בי. אך, לאחר ה"שוק" והאבל הראשוני, התחלתי לראות את הדברים באופן הבא: האפשרויות העומדות בפני, אסתי, הן שתיים: 1) להתחיל בהזרעות, ואם מאד-מאד-מאד ירצה השם, להצליח להרות מתוקף אותו 1% סטטיסטי, כאשר עצם ההריון לא יהיה ערובה לתקינותו, ולהולדת ילד בריא. מצד שני, אם ירצה הגורל, "אפילו מטאטא יורה". 2) ללכת על תרומת ביצית, ובכך, להפוך את הנסיון להריון תקין ולילד בריא לבר -סיכוי מעולה ביותר. כרגע, אני, אישית, נוטה ללכת בצד הבטוח, כמשהו שלא יסולא בפז שאוכל להעניק לילד/ה שלי עוד בטרם לידתו, - חיים של בריאות וכיף, ולחסוך ממנו סבל וחריגות חברתית. הנני בשלבי ברור מתקדמים לגבי המרכזים הרפואיים השונים בארץ המבצעים תרומת ביצית ותוך מספר ימים תהיה בידי התמונה הכוללת במהותה. אשמח לחלוק איתך את ההחלטה ולנמק. כל טוב לך ובהצלחה רבה לך בדרך אותה תבחרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברצוני לציין
אסתי13/09/2008שכחתי להוסיף, כי את חוות הדעת שהרגיזה אותי קיבלתי באחת ממרפאות הפוריות בת"א. חוות הדעת קוממה במיוחד כיוון שנאמרה בציניות ובאופן שחרץ עבורי את הטיפול. צורת התבטאות זו יצרה בי אנטגוניזם וחוסר אמון. זה הזמן לציין לטובה את גישתו של ד"ר קול, ממנו ביקשתי חוות דעת נוספת. דעתו ניתנה באופן נקי ונטראלי, ע"י הצגת הסיכוי הסטטיסטי. זו היתה התשובה שגרמה לתפנית בחשיבתי, ושאיפשרה לי להביט אל המצב ולשקלל נתונים באופן רגוע בהתאם למהות של כוונותי בכל הסיפור הזה. עד כאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסתי שלום
פרופ' שחר קול12/09/2008הסיכוי להריון בגילך על בסיס ביציותיך הוא קטן מאוד.
סביב 1% לניסיון טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)