יש...סוף סוף.

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• יש...סוף סוף.
    רונה
    14/09/2008

בדיקת בטא 12 יום לאחר החזרה- 342 E2 15,784 Pגדול מ- 191. האם ערכי ההורמונים הגבוהים בעייתים? מצביעים על בעייה? יש לי כאב בטן קל במגע בלבד בבטן התחתונה- האם זה קשור ל- E2 הגבוה? מה עליי לעשות? האם זה הריון מחוץ לרחם? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש...סוף סוף.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ושאלה נוספת-בבקשה

רונה
    14/09/2008

מדוע עליי להמשיך בתמיכת הג'ל קרינון ופעמיים אסטרופם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רונה

ד''ר דוד ישי
    14/09/2008

את בהריון ורמת ההורמונים תקינה. הכאב נורמלי. אם הוא יתחזק כדאי לפנות לבדיקה. את התמיכה צריך לקחת עד שבוע 7 להריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי מילים!

רונה
    14/09/2008

אתה פשוט מדהים: תמיד מהיר, תשובות ברורות...מה היינו עושות בלעדיך? 10000 תודות. אם כך- אני ממשיכה ליטול ג'ל קרינון ופעמיים אסטרופם, לפי הוראת הרופא....אבל זה למרות שה- E2 גבוה?... שוב- תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איתך....

לימונית
    14/09/2008

ד"ר ישי אכן רופא מדהים, כמו שאני מספרת לכולם, תמיד עונה תשובות מפורטות וברורות, כנות ומהירות (לא יודעת מתי הוא בכלל נושם...), אבל לפחות יש לנו את ההזדמנות להודות לו על כך כל פעם מחדש, כי הוא פשוט מ-ד-ה-י-ם!!!! וזה כל כך עוזר לנו. ד"ר ישי, שיהיה לך ערב טוב ושבוע נפלא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו