ד"ר קול - התייעצות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ד"ר קול - התייעצות
    חסוי
    14/09/2008

היום עברתי שאיבה וביום שלישי הקרוב אני מיועדת להחזרה (כנראה שאתה תעשה אותה) בכל אופן שאלתי היא כמה עוברים אתה ממליץ להחזיר??? בפעם הקודמת עשינו החזרה של מוקפאים - החזרה ראשונה עובר אחד - לא היה הריון החזרה שניה שני עוברים = היריון עם עובר אחד שלצערי נגמר בהפלה. לפי מיטב ידיעתי סיכויי ההשתרשות של עוברים טריים גבוהים משל מוקפאים השאלה היא מה הסיכוי של עובר טרי אחד להשתרש?? ומה הסיכוי ששני עוברים טריים ישתרשו?? דרך אגב אני בת 28 לתשובתך המהירה אודה יום טוב לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר קול - התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך ...

חסוי
    14/09/2008

בהחזרה השנייה כאשר הוחזרו שני עוברים - נאמר לי כי הסיכוי להשתרשות של שניהם הוא 5% מה הסיכוי של שני עוברים טריים להשתרש??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי שלום

פרופ' שחר קול
    15/09/2008

הסיכוי של כל עובר להשתרש הוא סביב 25%

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

לי
    15/09/2008

אז כמה היית ממליץ להחזיר???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

לי
    15/09/2008

אז כמה היית ממליץ להחזיר???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו