סימנים מקדימים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סימנים מקדימים
    ממתינה...
    15/09/2008

אני בת 28 לאחר החזרה ב- 9/9 של שני עוברים "טריים". ב- 10/9 קיבלתי אמפולה אחת של אוביטרל . בתאריך 13/9 הפסקתי לקחת דקסמטזון. כעת מקבלת תמיכה של אנדומטרין (מה- 8/9) ואסטרופם (מה-14/9) בוקר וערב. אני יודעת מבדיקת US ב- 11/9 כי יש לי מעט נוזל בשחלות שגורם לי לאי נעימות בבטן (כמו כאבי מחזור אך לא בדיוק). בדיקות מה- 14/9 : Progesterone גדול מ- nmol/L 127 E2 7258 יש לציין (אם זה תורם במשהו שלא נמצאה אצלי בעיה, אלא באיכות הזרע של בעלי, נדרשה מירקומניפולציה). רציתי לדעת: 1. עד כמה אנדומטרין ו/או שאר התרופות גורמות להרגשת הריון (שדיים נפוחים ורגישים, בטן תפוחה (לא יתר על המידה) ותאבון בלתי נגמר) או שאלו הם סממנים למשהו טוב?! 2.מתי אי הנוחות בבטן תעבור? אני מנסה לשמור על פרופורציה אך כל כך קשה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימנים מקדימים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום

ד''ר דוד ישי
    15/09/2008

התרופות יכולות לגרום להרגשות שתיארת. בשלב כ"כ מוקדם ההריון עדיין אינו מורגש. אי הנוחות יכולה להמשך כמה שבועות. בעיקר אם יש הריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו