המלצות על יחידות IVF בחיפה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• המלצות על יחידות IVF בחיפה
    מירי
    15/09/2008

היי לכולן, אני אחרי 3 מחזורי טיפול של גונל F + הזרעות שבוצעו במרפאת לין ,וכעת לקראת IVF רציתי לקבל את המלצותיכן לגבי יחידות IVF בחיפה,לאיזו כדאי ללכת ? אנו מבוטחי כללית מושלם ,וכן לגבי החזרים האם יש אפשרות לעשות זאת באופן פרטי תודה רבה ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצות על יחידות IVF בחיפה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למירי - המלצה בחיפה

לימונית
    15/09/2008

מירי שלום, אני רוצה להמליץ לך על בית חולים כרמל. אני מטופלת שם, וד"ר ישי המדהים שעונה כאן (ואת יכולה להתרשם מתשובותיו הכל כך מפורטות, מכבדות את השואלות וסלבניות לאין קץ) הוא רופא בכיר שם ומנהל בנק הזרע (במידה ואת צריכה), וזו סיבה מספקת כדי להגיע לשם. היתרון בבית חולים ציבורי כמו הכרמל הוא שיש בנק זרע בתוך המחלקה ואין צורך להביא זרע ממקום אחר. אמנם בד"כ אין רופא קבוע שמטפל, אלא לכל רופא הימים שלו, והטיפול עצמו (הזרעה/ שאיבה/החזרה) יוצא לפי התאריכים של הטיפול, ולכן לא ניתן להתאים רופא. יחד עם זאת, לדעתי, מותר לנו להתעקש בכל שיחות הייעוץ להיפגש עם אותו הרופא. לגבי פרוצדורה לרופא פרטי דרך המושלם - אין לי מושג, אבל לד"ר ישי יש גם קליניקה פרטית, ואני מקווה שהוא יענה לך כאן (אם כבר פרטי - אז לא לוותר בשום אופן על ד"ר ישי!!!!!). אני מבטיחה לך שלרגע לא תצטערי על כך. מאחלת לך בהצלחה. לימונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו