שאלה דחופה -למען השקט הנפשי שלי...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה -למען השקט הנפשי שלי...
    גילי
    15/09/2008

אני בעיצומו של טיפול,מזריקה מנופור כבר5 ימים (6 אמפולות) בת 38. יש לי כ- 6 זקיקים בגודל 10-13 ואחד בגודל 23. האם הזקיק הגדול הולך לדפוק לי את הטיפול.? אני עם צטרוטייט מהזריקה הרביעית. האסטרדיול מהיום הוא-1674 הפרוגסטרון הוא-3.6 ה- אל אייג הוא -0.9 יש מצב שהזקיקים הקטנים יספיקו לגדול לפני שהגדול יעשה נזק?? אני רק רוצה לדעת למה לצפות, תודה רבה -גילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום גילי

ד''ר דוד ישי
    15/09/2008

מאחר שאת עם דיכוי הזקיק הגדול לא יגרום לביוץ. שוה להמשיך ולתת צ'אנס לזקיקים הקטנים יותר גם במחיר של ויתור על הזקיק הגדול ( שימשיך לגדול ולהזקין )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך דר" ישי על התשובה /

גילי
    16/09/2008

הבנתי מהרופא שלי שכנראה הטיפול עומד להיפסק באמצע,וכי הזקיק הגדול מפריע וגורם נזק. התחלתי להכין את עצמי לאכזבה גדולה אם מתעלמים מהזקיק הגדול הוא הופך לציסטה? או פשוט נספג? מה בעצם קורה איתו ומדוע קיבלתי רושם כה חזק שכנראה הטיפול יופסק באמצע? ומה בקשר לערכים של בדיקת הדם? כמה עוד אפשר למשוך עד שאהיה חייבת להגיע לשאיבה? תודה רבה על כל התשובות גילי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום גילי

ד''ר דוד ישי
    16/09/2008

ההמשך תלוי בהתפתחות. הזקיק יכול "להזקין" ולהפוך ציסטי ולאבד את הבייצית שבתוכו, אבל אם הזקיקים האחרים ממשיכים להתפתח ולגדול הרווחת אותם. ההחלטה אבל היא של הרופא שלך כמובן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו