בדיקת זרע

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת זרע
    שלומי
    16/09/2008

שלום, בן 30, לפני כחצי שנה אובחנה וריקוצלה. תוצאות בדיקת זרע : viscosity-yes volume - 3.9ml concentration - 0.14mllion/ml motility - 1hr :14% 4hr - 12% grade - 2-3 vitality - 1hr : 36% 4hr - 26% normal morphology - 3% 0.14 מיליון למילילטר נראה לי מייאש.האם יש לי סיכוי כלשהו להכניס להריון? בדרך כלשהי? אני רווק בתחילת קשר רציני ומרגיש צורך להיות כנה עם בת הזוג בנושא לפני שהיחסים מתפתחים לקשר רציני. האם שיטת גת-גורן יכולה לסייע? מצד אחד אני קורא פלאים על השיטה אך מצד שני לא רואה עליה חיזוקים מצד גורמים רפואיים. תודה, המיואש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת זרע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום איתן

ד''ר דוד ישי
    16/09/2008

עם זרע כזה אפשר להרות עם טיפול של הפריה חוץ גופית. אני מאד ממליץ לך לפנות לבנק הזרע הקרוב אליך ולהקפיא זרע לצורך טיפולים בעתיד. במקביל אני מציע שתבדק ע"י אורולוג .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ידיד עבר את שיטת גת גורן וכעת אבא

מיכל
    17/09/2008

אני יודע על ידיד שכל הרופאים המליצו דווקא לאשתו על טיפולי הפריה ושלא פרגנו יותר מדי לשיטה, אבל 4 חודשים אחרי הטיפול אשתו נכנסה להריון באופן טבעי. הוא עכשיו אבא לשניים אם תרצה אני אשיג לך את המייל שלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע דחוף - גת גורן

דודו
    15/11/2008

שלום, אשמח לקבל את המייל שעבר צינתור אצל גת. האם אתה מכיר עוד רופאים שעושים את הצינתור הזה? (לא מעוניין בצינתור סליל) תודה רבה! דודו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו