לד"ר ישי - ש. שלא נענתה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי - ש. שלא נענתה
    צפונית66
    17/09/2008

ד"ר ישי שלום, אני עדיין לא לגמרי רגועה לגבי הפרוטוקול, ויש לי שאלות ספציפיות שאני מבקשת את התייחסותך אליהן: 1) האם זה בסדר להתחיל את הדקאפפטיל ביום ה-22 למנוגון ולא ביום ה-21. (בפרוטוקול נרשם לי להתחיןל ביום ה-22)? 2) מעיון חוזר בפרוטוקול, גיליתי שאני מוזמנת לבדיקת דם ראשונה ביום ה-13 לדיכוי. האם זה לא מוקדם מדיי? (בפעם שעברה הוזמנתי לבדיקה ראשונה ביום ה-15)? 3) התחלת המנוגון היא ביום ה-17 לדיכוי. האם זה בסדר? (בפעם שעברה התחלתי ביום ה-18). בתודה מראש, ושיהיה לך ערב נפלא, לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ישי - ש. שלא נענתה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנא תשובותיך

צפונית66
    17/09/2008

ד"ר ישי שלום, אני זקוקה לתשובתך כדי לדעת האם אתה מקבל את הפרוטוקול בהתאם לשאלות שלי כפי שהוזכרו כאן בהודעה לעיל, על מנת לדעת מתי כדאי לי להתחיל את הטיפול בשבוע הבא. אני מבקשת את סליחתך על ההטרדות היומיומיות כמעט, אבל אני זקוקה ל-O.K שלך לגבי כל אחת מהשאלות מההודעה לעיל. בתודה מראש, וערב נפלא לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לימונית

ד''ר דוד ישי
    17/09/2008

תתקשרי אלי מחר ב 9:30

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו