מתי להיבדק?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מתי להיבדק?
    עדי
    18/09/2008

שלום!אני טופלתי באיקקלומין בחודש שעבר ובדיעבד הסתבר שהכדורים לא נלקחו בזמן ושהביוץ היה יום לפני שסיימתי את האיקקלומין כשקיימתי יחסים עם בעלי גילתי קצת דם וכעבור שבוע היה לי דימום מועט מאוד בקושי דם יותר הפרשות כהות עשיתי אתמול בדיקת דם והתברר שזה אכן ווסת והרופא אמר לי להתחיל את האיקקלומין ביום שבת רציתי לשאול האם על פי בדיקת הדם הוא החליט להתחיל דווקא ביום שבת ולא מחר?והאם העובדה שהמחזור הקדים כל כך ובכלל היה ממש חלש מהווה בעיה להיקלט החודש?ומתי עלי לחזור לא.ס ובדיקת דם לאחר סיום האיקקלומין?ומה הן הסיבות למחזור הכל כך חלש החודש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי להיבדק?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם הערכים מעידים על ווסת?

עדי
    19/09/2008

ערכים:e2-383 פרוגסטרון:11.1 האם זה מעיד על ווסת?תוצאות בדיקה מאתמול(יום חמישי)מתי להתחיל איקקלומין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליה שלום

פרופ' שחר קול
    19/09/2008

כדי לענות יש לקבל את מלוא הפרטים הרפואיים, כולל רקע מלא של בעיית הפריון שבעטיה ניתן האיקקלומין.
    כמובן שיש לדעת את תוצאות בדיקת הדם, וכן מעקב א.ס. אם בוצע.
    לפעמים איקקלומין גורם לרירית רחם דקה מאוד , ובמקרים אלו עדיף להימנע מהטיפול בו.
    מציע לשוחח עם הרופא המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !עוד שאלה בבקשה

ליה
    19/09/2008

אי פריון מישני ללא הסבר מפורט מהרופא ב.א.ס לא נצפו זקיקים ולא נראה נוזל עובי רירית 6 האם אתה מציע שלא אקח מחר את האיקקלומין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    19/09/2008

[a href='http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7339' id='link']ראי[/a]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר שחר קול מאמר מחכיםתגובתי

עדי
    20/09/2008

רק שעכשיו אני קצת מודאגת יותר! ממאמר זה וגם מגישתך אני למדה שאין הרבה מה לעשות במקרה שלי, אני רוצה לציין שאני אמא לילדה בת 5 שכל כך מחכה לאח ,אנו סופרים ביוץ כבר שנתיים וניסתי טיפולים משלימים(דיקור רפלקסולוגיה ועוד..)וכ שניגשתי למרפאת פוריות הרופא נתן לי איקקלומין וכעת ממחקר זה אני למדה שאין בו צורך שכן אני מביצת טבעי על כן מהו אם ישנו כזה הטיפול הנכון עבורי?והאם לקיחת האיקקלומין ללא צורך מהווה סיכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליה

לחוצה
    21/09/2008

בוקר טוב, רציתי רק להגיד לך שאני נמצאת באותה סירה שלך, גם לי יש ילדה בת 5 מהריון ספונטני לחלוטין שמחכה להגדיל את המשפחה... אנחנו אישית עברנו לi.v.f. ההזרעות לא הצליחו ואחרי 3 כאלו עברנו שלב גם כי זה לא עזר וגם שהזמן לא הלך לטובתנו... מאחלת לך המון הצלחה ותדעי לך שלחץ לא ממש עוזר במקרה הזה, גם לי קשה להתמודד עם שאלות של הילדה שלי אבל את חייבת למצוא את התשובות המתאימות, זה יעזור גם לך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליה שלום

פרופ' שחר קול
    21/09/2008

כמובן שיש חילוקי דעות בין הרופאים.
    עדיין הטיפול באיקקלומין במצבך הוא פרקטיקה מקובלת
    לדעתי האישית - זה לא הטיפול הנכון. רצוי לעבור לגירוי שחלות עם גונדוטרופינים.
    אבל - רבים וטובים חולקים עלי, וסבורים שאני טועה.
    אולי הם צודקים???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו