האם אוכל ללדת?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם אוכל ללדת?
    קרן
    02/07/2007

סבלתי מבעיות אכילה כ-6 שנים ובכל התקופה הזאת המחזור שלי לא היה סדיר. היו תקופות שלא קיבלתי 8-9 חודשים ואז חזרתי לאכול טוב והמחזור חזר. לאחר 4-5 חודשים שוב ירדתי במשקל ושוב הפסיק המחזור לתקופה ארוכה- זה היה המצב במשך 6 שנים. ארצה לציין שבכל פעם שהייתי אצל רופאת נשים (בזמן שלא היה לי וסת) הבדיקות (דם+אולטרסאונד)הראו שלא חסר לי דם, ואין לי בעיה בהורמונים, וגם בדיקות האולטרסאונד יצאו תקינות. הרופאה אמרה שהיא לא רואה סיבה למה אני לא מקבלת ושהסיבה היחידה הסבירה לכך היא שעליי לאכול יותר . שאלתי היא: אם אני כיום עולה קצת במשקל ומביאה את עצמי למצב שבו אני אקבל (פחות או יותר) ווסת כל חודש- (תמיד כשאני אוכלת יותר טוב אז חוזר לי הווסת)- האם יהיה לי עדיין בעיות להביא ילדים לעולם. אני כיום בת 23.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אוכל ללדת?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום קרן

ד''ר דוד ישי
    02/07/2007

סביר להניח שבמידה שאין לך בעיות אחרות ( או לבן זוגך ) , כאשר יחזור המחזור להיות סדיר לא תהיה לך בעיה להרות.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הבעיה איתי?

עדנית
    03/07/2007

מה זאת אומרת "בעיות אחרות".
    אילו בדיקות עליי לעשות, (לבקש מהרופא) כדי להיות בטוחה שהכל בסדר איתי. אני לא מקבלת תקופות ארוכות- האם זה לא מסוכן בריאותית?
    האם יכול להיות שלמרות העובדה שאין לי ווסת אני עדיין מבייצת?
    יכול להיות שבגלל הדיאטות גרמתי לעצמי לנזק בלתי הפיך- אני מאוד לא שקטה עם זה.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו