מה הבעיה איתי?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מה הבעיה איתי?
    קרן
    02/07/2007

אם בדיקות דם ואולטרסאונד מראות כל פעם מחדש שאין לי שוב בעיה רפואית וכל הבדיקות יוצאות תקינות. מה הסיבה לכך שהווסת שלי מפסיקה לתקופות ארוכות. כאשר אנו יוצעים מהנחה שאני אוכלת סביר- בעיקר גבינות רזות, בשר רזה, ירקות בלי סוף- פחמימות כמעט ולא. (חוז מפרי אחד ביום או 2 כפות אורז). האם מתח נפשי או לחצים יכולים להשפיע עד כדי כך על קבלת הווסת שלי? אייך אני יכולה לבדוק את עצמי? לאיזה רופא ללכת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הבעיה איתי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום קרן

ד''ר דוד ישי
    02/07/2007

החלק ההורמונלי של מערכת המין של האישה הוא הרבה יותר מורכב מאשר הבדיקה הכללית של רמת ההורמונים. ישנם המון גורמים שמשפיעים עליה , כמו פעילות גופנית אינטנסיבית או לחץ נפשי משמעותי. אחד הגורמים הידועים הוא משקל הגוף. לכל אישה ישנו סף של משקל שמתחתיו נעלמים הביוץ ואתו הוסת. כל מה שאת צריכה לעשות ( כפי שאמרת בעצמך ) הוא להעלות את משקלך מעבר לסף , לקבל וסת ולהרות.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הבעיה איתי?

עדנית
    03/07/2007

אייך אני אוכל לדעת מהו משקל הסף שלי?
    איפה ואצל מי עליי לבדוק את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו