כאבים לאחר הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבים לאחר הזרעה
    חסויה
    20/09/2008

ערב טוב, בימים 17.9 ו- 18.9 בוצעו הזרעות במחזור טבעי לאחר מתן אוביטרל ביום 16.9. החל מהיום כאבי בטן תחתונה, באיזור השחלות וכן באגן. לציין כי עברתי מספר הזרעות במחזור טבעי, האחרונה לפני כ- 4 חודשים שהניבה הריון שהסתיים בגרידה בעקבות הפלה נדחית. בנוסף, סובלת מדיסמנוריאה וכן חשד לאנדומטריוזיס עקב המצאות ציסטה עכורה בשחלה (הביוץ החודש לא היה בשחלה זו). האם יכול להיות כי מקור הכאבים הינו האוביטרל? רב תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים לאחר הזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

חסויה
    21/09/2008

שכחתי לציין כי בנוסף לכאבים החל מאתמול גם בחילות ועייפות. האם גם אלו עשויות להיות תופעות של האוביטרל או שמא אני מפתחת וירוס כלשהו? לציין כי קיבלתי מס' פעמים את האוביטרל ומעולם לא היו לי תופעות כדוגמת אלו, למעט כאבי ביוץ כיום לאחר ההזרקה. שוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חסויה

ד''ר דוד ישי
    21/09/2008

לא סביר שכאבי הבטן קשורים לאוביטרל. יתכן שמדובר בזיהום. כדאי שתבדקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חסויה
    21/09/2008

ערב טוב ד"ר דוד ישי, ראשית, תודה על המענה. שנית, האם כוונתך לזיהום ברחם בעקבות ההזרעות? האם הבחילות אף הן עשויות להיות סימן לכך? ברצוני להוסיף כי הכאבים הללו מהווים תזכורת לא נעימה לכאבים מהם סבלתי במשך כחודש לאחר הגרידה, למרות שלא היתה אז עדות לזיהום. הרופא שלי בחו"ל וחוזר רק ביום ג', ולמען האמת הכאבים לא נותנים לי מנוח, מה היית ממליץ לי לעשות עד אז? שוב תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו