IVF ראשון...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• IVF ראשון...
    טל
    21/09/2008

הי, אני מתחילה החודש טיפול IVF ראשון לאחר 3 נסיונות כושלים של הזרעות. אתמול קיבלתי וסת. היום אקח דקפפטיל 3.75 מ"ג. האם ניתן לדעת מתי פחות או יותר אקבל שוב מחזור (נאמר לי שתוך כשבועיים?!). והאם גם בIVF מקבלים גונל ביום החמישי של המחזור? אם החודש יגדילו לי את המינון של הגונל, האם זה יזרז את הביוץ? מהן תופעות הלוואי של הדקפפטיל? בתודה מראש טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    IVF ראשון...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טל שלום

פרופ' שחר קול
    21/09/2008

1. ספק אם בכלל יהיה וסת לפני תחילת ההזרקות היומיות.
    2. לא עקרוני במחזור על בסיס דקפפטיל. מתחילים גונל כאשר בלוטת יותרת המוח מנוטרלת.
    3. הגדלת המינון אינה מזרזת את הביוץ, אלא אמורה להגדיל את מספר הזקיקים המתפתחים.
    4. גלי חום. פעילות מאוד ממושכת, לעיתים - חודשים לא מעטים. לכן שיבוש משטר הוסת בהמשך אם לא מושג הריון, ואם לא שמים לכך לב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות נוספת

טל
    22/09/2008

ד"ר שחר קול- תודה על תשובתך. יש לי שאלות נוספות- בשלושת מחזורי ההזרעות שעשיתי עד כה קיבלתי את הוסת בימים ה11 וה12 מיום ההזרעה. לבעלי יש מורפולוגיה 0%- שאר המדדים תקינים. אצלי הכל תקין לפי הבדיקות שעשיתי. האם קבלת הוסת לפני היום ה14 מעידה על בעיה כלשהי אצלי? ניתן לדעת מה הסיבה לכך? והאם הדבר לא יפריע גם כאשר אעבור לIVF?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טל שלום

פרופ' שחר קול
    24/09/2008

הקדמת הווסת - תופעה רגילה שאינה מעידה על בעייה אצלך.
    לא יפריע ב - IVF
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

טל
    24/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו