לא קיבלתי תשובה...אם אפשר...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לא קיבלתי תשובה...אם אפשר...
    שמחה
    21/09/2008

חודש שעבר לא הייתה לי החזרה של קפואים כי הרירית רחם לא התעבתה כראוי עם האסטרופם. לאחר היתייעצות עם הפרופסור,מנהל המחלקה,המליץ שנעשה את התהליך באופן טבעי [ללא הורמונים],אך בגלל שהחודש זה חגים ואני לא רוצה לפספס אותו,הוסכם שננסה שוב אסטרופם החודש [על מנת שיוכלו יותר לשלוט בתהליך]. השאלה היא-האם יכול להיות שינוי פתאום והאסטרופם כן ישפיע עלי? האם יש סיכוי שזה היה חד פעמי המצב הזה [יש לציין כי מעולם לא הייתה לי בעיית רירית-תמיד מתעבה ל-9 טבעי]? האם יש מצב שהחודש הזה הגוף שלי היה קצת מעורער בגלל השאיבה [הראשונה בחיי], וסוג של הריון כימי [בטא 12]? אני כל כך מודאגת!!! לא רוצה לפספס חודש נוסף של החזרה על בעיה שמעולם לא הייתה קיימת ופתאום צצה!!!! אנא,עזרו לי להבין מה קורה פה...[אני יודעת שאין לזה תשובה חד משמעית-אבל אולי מנסיונכם עם מקרים דומים...] תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעלי שלום

פרופ' שחר קול
    21/09/2008

עדיף להחליט באופן שקול, על בסיס רפואי, ולא בלחץ של "לפספס חודש".
    העוברים לא יברחו לשום מקום.
    עדיף לשמוע בעצת הפרופסור.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו