מחזור שלא מגיע

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור שלא מגיע
    ורד
    23/09/2008

בת 31 ילדתי לפני תשעה חודשים (הריון IVF) והנקתי באופן מלא "מסביב לשעון" עד לפני כחודש בשל זיהום באגן ואז לא יכולתי להניק בשל קבלת אנטביוטיקה חריפה ובמהלך החודש האחרון הפסיק לי בהדרגה החלב והפסקתי בהדרגה להניק עד הפסקה מלאה השבוע.(מעוניינת לחזור בקרוב לטיפולים) לא קיבלתי מחזור מאז ההריון והלידה, למעט דימום קצר של כיום יומיים בזמן האשפוז שחפף לזמן בו הפסקתי להניק באופן מלא. בבדיקת US שנעשתה כמעקב (בגלל האשפוז לוודא שהכל תקין) לפני קרוב לשלושה שבועות, נמצא זקיק 17 מ"מ ורירית 11 מ"מ ונאמר לי שאני ככל הנראה לקראת ביוץ. למרות זאת, טרם הגיע מחזור. (איני בהריון) בעבר, היו לי מחזורים סדירים והייתי מקבלת תמיד גג שבועיים לאחר הביוץ. פרופילים הורמינליים שבוצעו בעבר כחלק מ-הבירור לפני IVF תקינים לחלוטין. האם זה שלא קיבלתי מחזור עד כה מהווה סימן לדאגה לאור הרקע הנ"ל? תוך כמה זמן בדר"כ מקבלים מחזור ממועד הפסקת הנקה ואיך זה יתכן שלמרות שתמונת הUS הראתה זקיק מוביל ורירית גדולה אין מחזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור שלא מגיע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ורד

ד''ר דוד ישי
    24/09/2008

אל תדאגי.הופעת הוסת לאחר הפסקה ארוכה יכולה להיות משובשת לתקופה מסויימת. כדאי שתחזרי על האולטרסאונד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו