לדר' קול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לדר' קול
    לילך
    24/09/2008

שלום רב, הרחם שלי נמצא בכיפוף ובעת החזרת עוברים לוקח קצת זמן עד שמגיעים אליו, ואני מרגישה שהקטטר נכנס לרחם, כי זה דוקר וכואב - האם זה עלול לפגוע ברירית הרחם (מה שבעצם דוקר לי) ועקב כך העוברים לא נקלטים? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדר' קול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לילך שלום

פרופ' שחר קול
    25/09/2008

עדיף להניח את העוברים ברחם בלי לגעת בקירותיו.
    רצוי לבצע תחת א.ס. כאשר השלפוחית מלאה יחסית. זה עשוי לאפשר דיוק רב יותר במיקום ההזרקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות נוספות בענין

לילך
    25/09/2008

שלום ותודה על המענה, ההחזרה תמיד נעשית אצלי עם שלפוחית מלאה ובהנחיית אולט'. 1. האם עדיף במקרה כזה (של רחם בכיפוף) להשתמש במכשיר שתופס את הרחם? ביחידה הקודמת שבה טופלתי, כן השתמשו במכשיר כזה (נדמה לי שקראו לו קגלוצג) ולא הרגשתי את הקטטר, ביחידה הזו אמרו לי שנמנעים מלתפוס את הרחם. מה עלי לבקש בעת ההחזרה על מנת שלא יגעו בקירות הרחם? 2. האם הנגיעה הזאת בקירות הרחם בהחזרה הזו ובהחזרות הקודמות, עלולה לפגוע בסיכויי החזרה עתידיים, יכול להיות שנגרם נזק מזה? תודה רבה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך שלום

פרופ' שחר קול
    27/09/2008

1. עדיף להימנע משימוש במכשיר זה, אלא אם אין ברירה.
    2. לא, אין נזק ארוך טווח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו