היסטרוקופיה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• היסטרוקופיה
    דגנית
    24/09/2008

שלום רב נאמר לי שאני צריכה לבצע היסטרוקופיה ילדתי לפני 4.5 שנים ומאז דימומים אני מטופלת בבה"ח כרמל רציתי לדעת האם ישנה חשיבות למבצע ההיטרוקופיה או שכל רופא יכול לבצע ?שנית רציתי לדעת אם הינכם מכירים רופאים מתמחים לענין באיזור הצפון ,?שמותיהם אם אפשר ? וכמה יכול לעלות לי היסטרוקופיה באופן פרטי ? תודה דגנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היסטרוקופיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דגנית

ד''ר דוד ישי
    25/09/2008

יש רופאים שמתמחים בפעולות אלה. כך הדבר בכרמל. אני מצטער , אבל אינני ממליץ על רופאים ואינני בקיא במחירים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת....

לימונית
    29/09/2008

שלום דגנית, מכיוון שאת מטופלת בכרמל, אני אגלה לך סוד - ד"ר ישי מנתח גם ניתוחים כאלה. הוא פשוט צנוע, ולא יעיד על עצמו. אבל אם תיכנסי לאתר בית החולים, תיווכחי לדעת שהוא מנתח גם ניתוחים מהסוג הזה. לא עברתי אצלו את הניתוח הזה, אבל הוא מהמנתחים הבכירים של מח' נשים ויולדות בבית חולים כרמל. אני עברתי אצלו גרידה/הפלה. מבחינתי - זה 'ה- רופא', מבלי לפגוע באחרים. פשוט רופא ואדם נפלא . שיהיה בהצלחה ושנה טובה לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אתן לך פרטים בעניין

טלי
    29/09/2008

יש רופא מצויין, שמו דר' קליין הוא מקבל דרך המושלם בכללית . אם את בקופה אחרת אז תתענייני. בכל מקרה אני עברתי אצלו את הניתוחון הזה לפני חודשיים. נחשב לרופא מעולה, אם את רוצה פרטים תשאירי לי מס' טלפון אני אתקשר אליך. (הוא עובד במדיקל סנטר בהרצליה, זה לא בצפון...) מיד אחרי הניתוח מרגישים טוב והולכים אחרי שעתיים הבייתה. המליץ לי עליו פרופ' בעל שם. בקיצור תתקשרי למדיקל סנטר בהרצליה פיתוח ותשאלי איך מגיעים לגניקולוג ד'ר קליין!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו