מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היסטרוקופיהדגנית24/09/2008
שלום רב נאמר לי שאני צריכה לבצע היסטרוקופיה ילדתי לפני 4.5 שנים ומאז דימומים אני מטופלת בבה"ח כרמל רציתי לדעת האם ישנה חשיבות למבצע ההיטרוקופיה או שכל רופא יכול לבצע ?שנית רציתי לדעת אם הינכם מכירים רופאים מתמחים לענין באיזור הצפון ,?שמותיהם אם אפשר ? וכמה יכול לעלות לי היסטרוקופיה באופן פרטי ? תודה דגנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דגנית
ד''ר דוד ישי25/09/2008יש רופאים שמתמחים בפעולות אלה. כך הדבר בכרמל. אני מצטער , אבל אינני ממליץ על רופאים ואינני בקיא במחירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת....
לימונית29/09/2008שלום דגנית, מכיוון שאת מטופלת בכרמל, אני אגלה לך סוד - ד"ר ישי מנתח גם ניתוחים כאלה. הוא פשוט צנוע, ולא יעיד על עצמו. אבל אם תיכנסי לאתר בית החולים, תיווכחי לדעת שהוא מנתח גם ניתוחים מהסוג הזה. לא עברתי אצלו את הניתוח הזה, אבל הוא מהמנתחים הבכירים של מח' נשים ויולדות בבית חולים כרמל. אני עברתי אצלו גרידה/הפלה. מבחינתי - זה 'ה- רופא', מבלי לפגוע באחרים. פשוט רופא ואדם נפלא . שיהיה בהצלחה ושנה טובה לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אתן לך פרטים בעניין
טלי29/09/2008יש רופא מצויין, שמו דר' קליין הוא מקבל דרך המושלם בכללית . אם את בקופה אחרת אז תתענייני. בכל מקרה אני עברתי אצלו את הניתוחון הזה לפני חודשיים. נחשב לרופא מעולה, אם את רוצה פרטים תשאירי לי מס' טלפון אני אתקשר אליך. (הוא עובד במדיקל סנטר בהרצליה, זה לא בצפון...) מיד אחרי הניתוח מרגישים טוב והולכים אחרי שעתיים הבייתה. המליץ לי עליו פרופ' בעל שם. בקיצור תתקשרי למדיקל סנטר בהרצליה פיתוח ותשאלי איך מגיעים לגניקולוג ד'ר קליין!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)