הזרעה בפעם הראשונה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעה בפעם הראשונה
    יפית
    25/09/2008

צהריים טובים היום הייתי אצל רופא הנשים שלי לבעלי יש זרע קצת חלש ולכן הוא המליץ על הזרעה אבל לא בדיוק הבנתי איך זה אמור להתבצע? הוא נתן לי כדורים בשם איקקלומין לקחת מהיום החמישי של המחזור פעמיים ביום בבוקר ובערב זאת אומרת קיבלתי ווסת ב-23/09 ב-5/10 אני אמורה לבצע אולטרסאונד לביצוע מעקב זקיקים ואני אמורה לקבל זריקה ב-5/10 במידה ויש ביוץ אבל מה שלא הבנתי איפה הזרע של בעלי נכנס לתמונה ? ואיך אמורים לעשות את ההזרעה ? אשמח לתגובה כי כול הנושא מלחיץ אותי קצת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה בפעם הראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• I.U.I.

Timi
    25/09/2008

אני עברתי את זה. התהליך עם התרופה והזריקה בסוף נועדו בכדי להכין את הגוף שלך באופן אופטימלי ולודא שיש ביוץ, ומועד הביוץ. ביום הביוץ את ובעלך תלכו למכון או בי"ח את תעברי אולטראסאונד, בעלך ייגש לבנק הזרע, ייתן זרע והם עושים את ההשבחה תוך 45 דקות עד שעה. את חוזרת איתו אל הרופא, שניכם חותמים על הסכמה לביצוע הזרקה תוך רחמית, והרופא מזריק את הזרע לתוך הרחם שלך. זה לא כואב ולוקח כמה דקות + כמה דקות מנוחה. לאחר זה תקבלי מרשם לפוגסטרון לתמיכה בהריון. שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפית שלום

פרופ' שחר קול
    25/09/2008

ביום שייקבע, בן הזוג נותן זרע בכלי סטרילי. הזרע עובר הכנה במעבדת הזרע.
    לאחר ההכנה מזריקים את הזרע לחלל הרחם ע"י צינורית פלסטיק דקה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו