אחרי הזרעות, גרידה ובדיקות מרקר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי הזרעות, גרידה ובדיקות מרקר
    מש
    25/09/2008

גיל: 34 אני עברתי ארבע הזרעות שונות במהלך השנה וחצי האחרונות מיד אחריהן (כשכבר חשבתי לעבור לטיפול IVF) נכנסתי לבד להריון אך הוא לא התפתח משבוע שמיני ובעשירי נאלצתי לבצע גרידה. אחרי הגרידא הרופא שביצע את הפרוצדורה שלח אותי לבדיקות מרקר CA125 שיצאו לא תקינות. שבועים אחרי הגרידה הערך היה 253 חודשיים אחרי הבדיקה האחרונה ירד ל 135 חודש אחרי בדיקה אחרונה ירד ל 97 ברצוני לציין שיש לי ציסטה אנדומטרית בשחלה אחת (בערך 4 ס"מ) ועוד ציסטות המורגיות חולפות בשחלה אחרת.. אני מודעת לכל האפשרויות שהמרקר הזה יכול להיות אינדיקציה אליהן אבל זה יכול להיות תהליך ללא סוף. לא ניתנו לי עד עתה לבצע בדיקות נוספות הקשורות בתוצאת המרקר. אני עייפה ורצוצה ורוצה כבר לעבור לשלב הבא ולהתחיל טיפולי הפרייה מה אתם ממליצים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מש שלום

פרופ' שחר קול
    25/09/2008

לא ברור הצורך במעקב שבוצע.
    מציע לברר עם הרופא.
    לפי הנתונים, אפשר להמשיך בטיפול הפוריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מש
    28/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו