איקוקלומין ללא תועלת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איקוקלומין ללא תועלת
    שרי
    26/09/2008

שלום זה החודש השלישי בו אני לוקחת 2 כדורי איקקלומין(לא ברור למה כי אני מבייצת טבעי)חודש שעבר הרופא טען שהביוץ היה ביום ה9 והחודש הוא טוען שהביוץ היה ביום 7 למחזור היתכן?ולמה המעקב הוא לא מספיק צפוף שכן מטרתו של מעקב הוא לדעת באיזה ימים לקיים יחסים ואני מאז שהתחלתי טיפולים ומעקב מפספסת את הביוץ כבר פעם 3 והרופא טוען שהיאקקלומין היה מיותר האם זה מזיק?הטיפול שהוא נתן לי לחודש הבא הוא DECAPEPTYL 0.1 למשך שבוע מהיום הראשון /שני למחזור האם הטיפול הזה נכון עבורי עם ביוץ כלכך מוקדם?אתמול שהייתי אצל הרופא הייתי נסערת כי בימים האלה לא עשיתי כלום ואמרתי לו שלא יתכן שכבר 3 מחזורים אני מפספסת ביוץ והוא אמר שאני מגזימה בתגובה שלי (בכיתי)והסברתי לו שזה כל כך חשוב לי ,והרגשתי חוסר תמיכה מה דעתך האם עליי להחליף רופא?ומהיא INFERTILITY FEMALE?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איקוקלומין ללא תועלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליבי שלום

פרופ' שחר קול
    27/09/2008

אם את מבייצת - לדעתי הטיפול באיקקלומין אינו מתאים לך. כמובן, שרבים וטובים חולקים עלי בסוגיה זו, ואכן, זו פרקטיקה מקובלת מאוד.
    infertility female - אי פוריות של האישה.
    לא להיעלב! זו סתם בחירת אבחנה מתוך רשימה. בלי כוונות רעות...
    לא אוכל להעריך מה הטיפול האופטימאלי עבורך בלי פגישת יעוץ מפורטת ומדויקת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעלה אדומים

שרי
    27/09/2008

הייתי שמחה לקבל מימך יעוץ יש אפשרות כזו בירושלים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא.

פרופ' שחר קול
    28/09/2008

אך בירושלים יש רופאי פריון מצויינים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו