שאלות חשובות!!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות חשובות!!!
    שמחה
    26/09/2008

1.את ההחזרה הראשונה והאחרונה [I.V.F] שלי עשו ללא אולטראסאונד,פשוט הכניסו את הצינורית כמו בהזרעה וזהו.האם נורמאלי? אותו רופא עשה לחברתי החזרה וכן עשה אותו עם האולטרסאונד,מדוע?...האם זה יכול לפגוע בתוצאה? [מבנה הרחם בבדיקה תקין-לא מכופף ולא אחורי] 2.הטיפול הראשון הסתיים בהריון כימי [בטא 12],קראתי כאן שרשמתם שזה התחלה של השתרשות ושזה הריון לכל דבר. אם זה יכול להביא לי יותר אופטימיות לטיפול הבא מאשר שהייתה תוצאה שלילית לגמרי? האם זה אומר משהו על סיכויי? [אני יודעת שאין חוקים,אבל אולי בכל זאת?...] 3.מדברים כאן באתר הרבה על הריון חוץ רחמי,האם יש סיבה לכך? האם הטיפולי I.V.F,מגבירים סיכוי לכך? אם כן מדוע? ומה הסטטיסטיקה? תודה מראש וחג שמח לכולכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות חשובות!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעלי שלום

פרופ' שחר קול
    27/09/2008

1. זה תקין. אין הוכחות עד משמעיות וברורות ליתרון השימוש ב א.ס. בעת ההחזרה. הנושא בויכוח. לדעתי האישית - יש לזה חשיבות. רבים סבורים שלא.
    2. בהנחה שלא היה שימוש באוביטרל או פרגניל כתמיכה - זו תוצאה מעודדת לגבי ההמשך.
    3. בעיקר כדי להגביר מודעות לאפשרות של הריון חוץ רחמי, למרות שמחזירים עוברים לרחם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו