לד"ר ישי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי
    לימונית
    26/09/2008

ד"ר ישי ערב טוב, היום, בעת ההזרקה של הדקאפפטיל, הרגשתי בשלב מסוים שהנוזל זורם לי על הבטן, לא יודעת איזה כמות מתוך ההזרקה זה היה, כנראה שבאמצע זזתי והמחט יצאה. לאחר מכן החזרתי את המחט, אבל לא כל כך שמתי לב כמה נשפך החוצה. האם זה יכול להיות משמעותי? (היום זה היום ה-4 לדיכוי). עניין אחר - בקשר לקלקסאן. לצערי, אין לי מסמך שמהווה אישור לפרוטוקול, ואין לי גם מרשמים. אני יודעת שזה קצת מוקדם, כי החלטת ביחד עם רופאת הקרישה שאתחיל את זה בצמוד להחזרת העוברים (או שיום-יומיים קודם?), אבל בגלל החגים, נראה לי שתהיה לי בעיה עם האישור ועם הקנייה. האם יש ביכולתך להנפיק לי את המסמך שממנו ניתן להפיק אישור לזריקה הזו? (עד אחרי הלידה?), או שאני צריכה לפעול בדרך אחרת? בתודה מראש, ושבת שלום, לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ישי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך...

לימונית
    26/09/2008

שכחתי להוסיף שד"ר שוסטרמן - רופאת הקרישה, יצאה לחופש, אך הבנתי ממנה (בשיחה טלפונית) שגם לגניקולוג מותר לתת את ההמלצה לפרוטוקול. האם אכן זה כך? בתודה שוב, לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עניין נוסף

לימונית
    27/09/2008

ד"ר ישי, ברצוני לציין בפניך שבאזור ההזרקה של הדקא - כל אזור הבטן התחתונה שלי, נגוע באיזשהו גירוי של מין פצעונים כאלה שמאוד מגרדים, ומהגירוד - מגיעים גם למצב מוגלתי. זה נמשך כבר מספר חודשים כל פעם נגלה חדשה. לצערי, לאחרונה גם באיזור הישבן. אני לא בדיוק יודעת איך אני צריכה "להתנהג" עם ההזרקות? האם יש בזה סכנה להעברת זיהום פנימה? מה היית מציע לי לעשות? ד"א, נבדקתי אצל רופא עור (ד"ר זיו) לפני כחודש, וסיפרתי לו על הזריקות. לדעתו, הגירוי לא נראה לו מהזריקות. קיבלתי טיפול ( Triderm) אבל לא עוזר לי בכלל. בינתיים הוא בחופש, כך שעד שאגיע אליו פעם נוספת כבר אהיה בשלב מתקדם במיוחד של מחזור הטיפול הזה, כלומר, כבר לאחר המנוגון, ואולי אפילו לאחר התחלת הפרוגסטון. אנא הנחיותך כיצד לנהוג בעניין. בתודה מראש, וערב נפלא לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ....

לימונית
    28/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שוב

ד''ר דוד ישי
    28/09/2008

אין לי פתרון טוב. את צריכה להשתדל להזריק במקום נקי מפצעים ולחטא עם אלכוהול לפני כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לימונית

ד''ר דוד ישי
    28/09/2008

אם את לא בטוחה שהזרקת את כל הכמות את יכולה להזריק חצי זריקה נוספת או אפילו זריקה שלימה. בקשר לקלקסאן, את צריכה ללכת לרופא המטפל עם המכתב של ההמטולוגית שבו ההסבר המתאים וההמלצה. הוא אמור לדאוג לקבלת האישור. הוא גם יכול לתת לך מרשם לטיפול לשבועות הראשונים גם ללא אישור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעקבות תשובתך

לימונית
    28/09/2008

ד"ר ישי, הזריקה שבה קרתה לי הפשלה היתה לפני מספר ימים. האם עדיין להזריק חצי זריקה נוספת על סך הכל הזריקות למחר, נניח? בתודה מראש, לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו