לד"ר ישי - בנוגע לתשובתך מאתמול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי - בנוגע לתשובתך מאתמול
    לימונית
    29/09/2008

ד"ר ישי שנה טובה, בתשובתך מאתמול בנוגע לזריקה שלא הושלמה, כתבת לי שאני יכולה לקחת חצי זריקה או זריקה שלמה במקום. מכיוון שהשאלה נשאלה יומיים קודם לכן (ביום ה-4 לדיכוי) לא היה ברור לי האם שמת לב לתאריך בו קרתה הפשלה. לפיכך, לא ברור לי האם זה עדיין רלוונטי (באופן כללי כלפי סה"כ הכמות בכל הפרוטוקול או רק לאותו היום עצמו בו קרתה הבעיה)? האם בכלל זה קריטי אם חלק מהכמות לא הוזרקה? (בינתיים, היום זה כבר היום ה-7 לדיכוי, ובינתיים כבר יש דימום מאתמול). שאלה חשובה נוספת בעניין - אני לוקחת בד"כ את הדקא בשעה 7:00 בבוקר. לא זכור לי מה קורה ביום של בדיקות הדם והזקיקים - האם לקחת לפני שיוצאת מהבית (סביבות 6:00 בבוקר) או שלא לוקחים לפני הבדיקות האלו את הזריקה אלא רק לאחריהן? אודה מאוד לתשובותיך. בתודה מראש, לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום

ד''ר דוד ישי
    30/09/2008

התשובה שלי התכוונה כמובן למה שצריך לעשות בזמן שקורת תקלה כזאת. אין טעם לעשות את זה
    כעבור יום או יותר. להערכתי תקלה חד פעמית כזאת היא חסרת משמעות.
    לבדיקות אין קשר עם זמן נטילת התרופות . לכן צריך לקחת את התרופות כרגיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לימונית
    30/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימונית די כבר!!!

מימי
    30/09/2008

תעזבי אותו בשקט כבר דנה והאנונימית צודקים את מפגרת!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו