לקראת IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לקראת IVF
    הריונית טריה
    01/10/2008

הי דוקטור, אני לקראת IVF ראשון בעקבות בעיה זכרית. ב-23 לאוקטובר נקבע לי תור לפתיחת תיק פריון בבית חולים. לצערי המחזור אמור להגיע בסביבות ה18 או 19 (בעלת ווסת סדיר) ואני לא בטוחה שיוכלי להקדים לי את התור וחבל לי לבזבז עוד חודש-הבנתי שביום הראשון לווסת אני צריכה להגיע לבית חולים על מנת להתחיל טיפול. במידה ולא יוכלו להקדים לי את התור האם ניתן לקבל טיפול כדי לדחות את הווסת בכמה ימים (4-5 ימים)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקראת IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורד שלום

פרופ' שחר קול
    03/10/2008

לא, עדיף לא לשבש המצב הטבעי לפני שאת מקבלת תכנית טיפול (פרוטוקול) מבית החולים.
    את לא מבזבזת חודש.
    את מרוויחה טיפול מסודר ותקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, שאלה נוספת

הריונית טריה
    03/10/2008

אני לוקחת החל מהביוץ אוטרוגסטן עקב דימומים. אם אני אמשיך לקחת 3 ימים נוספים, כלומר 18 יום במקום 15, האם יגרם שיבוש בוסת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    04/10/2008

קשה לנבא, שכן רמת האסטרדיול לאחר מכן עלולה להיות גבוהה מידי כדי להתחיל טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו