המשך טיפול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• המשך טיפול
    שרון
    02/10/2008

שלום, עקב pco מטופלת בגונדוטרופינים לאחר אי הצלחה עם איקללומין. הזרקתי פיורגון 50 במשך 7 ימים וביום ה12 למחזור במעקב א.ס נראה זקיק 24*26, אסטרדיול 407PMOL/L, פרוגסטרון 2.1 , רירית 6.4 הזרקתי באותו יום אוביטרל. אתמול יום 19 למחזור הופיע דימום קל שהתגבר היום לדמום שנראה כמו ווסת. בתוצאות בדיקת דם מהיום (שבוע אחרי אוביטרל) אסטרדיול PMOL/L190 ופרוגסטרון 1.5 הרופאה שלי בחו"ל ולכן אודה לך על ייעוץ: 1. לפי מה שאני מבינה הזקיק שנצפה היה ציסטה ולא התרחש ביוץ, מתי הציסטה אמורה להעלם? ומתי לעשות א.ס למעקב? 2. אתמול (יום 19 למחזור) הופיעה הווסת, האם כדאי להמשיך לטיפול נוסף מהיום החמישי למחזור(כמובן בהנחיית הרופאה שלי) או שעדיף לחכות חודש על מנת ל"הרגיע" את ההורמונים? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך טיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרון שלום

פרופ' שחר קול
    03/10/2008

1. א.ס. מעקב - עם תום הדימום.
    2. עדיף להמתין לספיגת הציסטה לפני טיפול נוסף. אולי לשקול חודש עם גלולות נגד הריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

שרון
    05/10/2008

שלום, בהמשך לשאלתי הקודמת: היום, יום 5 לווסת בא.ס נצפו זקיקים קטנים בלבד בשתי השחלות , עובי רירית 3.8 מ"מ. אסטרדיול 180 ופרוגסטרון 0.8 לפי התוצאות מהיום ואלו שהתקבלו שבוע אחרי האוביטרל האם מדובר בציסטה או זקיק שלא התבייץ? האם ניתן להתחיל זריקות מחר? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו