אוביטרול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אוביטרול
    אנונימית
    04/07/2007

שלום,
    אני מטופלת באיקקלומין חודש ראשון. החודש קיבלתי מינון של כדור פעמיים ביום (מהיום החמישי למחזור).
    אחרי בדיקה אצל רופא הנשים הוא הפנה אותי לקבל זריקת אוביטרול.
    רציתי לדעת מה הם התנאים האופטימליים לזריקה(גודל זקיק ורירית) והאם לא הייתי צריכה לעשות בדיקת דם כדי לוודא שלא היה ביוץ כבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוביטרול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת

אנונימית
    04/07/2007

רציתי לשאול האם כדאי להמנע ממשהו אחרי הזריקה.
    האם מומלץ לנוח?ניתן לעשות התעמלות(הליכה)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדי היקרה:

פרופ' שחר קול
    04/07/2007

לאחר טיפול באיקקלומין נהוג לתזמן את הביוץ עם אוביטרל.

הזקיק אמור להיות בקוטר של 20 ממ ויותר.
    הרירית בעובי של 6 - 7 ממ ויותר.
    ביוץ טיבעי יתכן, אך לא בהכרח גרוע אם הזרע תקין, ואם היה קיום יחסים.
    באופן שיגרתי לא נהוג לבדוק זאת, אלא במצבים מיוחדים, למשל - שימוש בזרע של בנק הזרע, כאשר תיזמון ההזרעה מבחינת הביוץ הוא קריטי.
    אם היה רק זקיק אחד, אין כל מיגבלות מבחינת פעילות גופנית לאחר מכן.
    אם יש חשש לגירוי יתר שחלתי - רצוי להיות במנוחה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אנונימית
    05/07/2007

תודה רבה על התשובה המהירה.
    יש לי שאלה נוספת.אני די בלחץ מהנושא - יהיה או לא יהיה הריון.
    היו חודשים שמהלחץ היו לי איחורים של שבועיים ויותר במחזור.ברגע ש"החלטתי" שהחודש זה לא יקרה המחזור הגיע בזמן...
    אני רוצה להוריד קצת מהלחץ שלי ורופא המשפחה שלי נתן לי מרשם לולריאן טינקטורה(אני מקווה שזה השם המדוייק).האם אפשר לקחת?
    אם לא אז כן אפשר לקחת על מנת להרגע ולא להשפיע לרעה על הטיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדי היקרה:

פרופ' שחר קול
    05/07/2007

להלן ציטוט:
    Valerian cannot be recommended during pregnancy or breast-feeding because there is not enough information available. In theory, valerian may cause birth defects. Pregnant women should avoid ethanol (alcohol) extracts.
    עוד [a href=http://www.pdrhealth.com/drug_info/nmdrugprofiles/herbaldrugs/102830.shtml id=link]מידע[/a]
    עוד [a href=http://www.intelihealth.com/IH/ihtIH/WSIHW000/8513/31402/346974.html?d=dmtContent id=link]מידע[/a]
    ועוד [a href=http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=valerian+%2B+pregnancy&meta= id=link]מידע[/a] ממנו תוכלי לקרוא לגבי נתונים נוספים.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו