תפקודי קרישה לקראת ivf

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תפקודי קרישה לקראת ivf
    תאיר
    06/10/2008

לקראת ivf קיבלתי לעשות תפקודי קרישה סטנדרטיים + פיברנוגן ואלו התוצאות לציין שאני נוטלת מיקופירין 75 מ"ג כבר כמה ימים בבהנחיית הרופא המטפל, וגלולות מרסילון. (אם כי, עשיתי את הבדיקות הנ"ל ללא פיברינוגן לפני מס' חודשים ושלא תחת טיפול והתוצאות היו דומות) 1.20- 0.90 0.91 PT-INR 12.3- 9.5 Sec 9.7 PT-SEC 1 100- 70 % 100 PT % 33.0- 22.0 Sec 25.3 APTT-sec 450- 150 mg/dl 460 FIBRINOGEN כ"כ ערכים בספירת דם שגם חורגים מהטווח 5.40- 4.20 M/ul 4.09 RBC 16.0- 12.0 g/dl 11.8 HB 47.0- 37.0 % 34.9 HCT אני אחרי 5 הזרעות שלא הצליחו. האם יש מקום להמשך בירור בנושא קרישיות או שהבדיקות מושפעות מהטיפול התרופתי שצויין לעיל? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפקודי קרישה לקראת ivf

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבדיקות תקינות

פרופ' שחר קול
    06/10/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת הרפס - בורדרליין

מבולבלת
    07/10/2008

< 0.50 negative HERPES HSV2 IgG borderline HERPES HSV 1+2 IgM זו פעם ראשונה שאני נבדקת לנ"ל. האם יש צורך בבירור נוסף או בעיכוב תחילת הפרוטוקול ב-ivf? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת שלום

פרופ' שחר קול
    08/10/2008

מציע להתייעץ עם מי שביקש לבצע את הבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו