שחלות פוליציסטיות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליציסטיות
    אפרת
    07/10/2008

שלום..כרגע איני יודעת מה לעשות ... ואודה ביעוץ מכיוון שלא אראה את הרופא שלי עד שבוע הבא. אני בת 25 מנסה להרות במשך 9 חודשים אני מאפיינת כבעלת שחלות פוליציסטיות -נטלתי 3 חודשים איאקלומין ללא הצלחה של הריון בנוסף קיים אצלי מחזור שאינו סדיר מחזור אחרון היה בתאריך 14-9 ביום החמישי למחזור נטלתי איאקלומין ובתאריך 30-9 נטלתי דופסטון 2 ביום למשך חמישה ימים. בתאריך 3-10 התלתי ליטול פרויגנובה כדור אחד ליום -בתאריך 6-10 בזמן קיום יחסי המין ולאחר מכן הופיע לי דימום אשר מתרחש לפני המחזור . אני מודאגת האם להמשיך ליטול פרויגנובה האם הדימום היינו מחזור?? או שהאם אני בהריון ועליי לערוך בדיקת הריון אני מצפה לתשובה כל המתח הזה מקשה עליי נפשית מקווה שאקבל תשובה בתודה מראש על העזרה והתמיכה שהיינך מספק לכל הנשים המנסות להרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלות פוליציסטיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפרת שלום

פרופ' שחר קול
    08/10/2008

הצורך בטיפול בדופסטון למשך 5 ימים אינו ברור לי.
    אם היה ביוץ בוודאי שיתכן ויש הריון.
    אם אין הריון עדיף להפסיק הפרוגינובה.
    מכיוון שהפרוטוקול שקיבלת אינו ברור לי, ומידע רב חסרף יש מקום להתייעצות טלפונית עם הרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו