מבקשת את התייחסותך

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מבקשת את התייחסותך
    שני
    07/10/2008

חייבת להתייעץ עם מישהו ואשמח לתגובתך המקצועית והאנושית. אני חולת סוכרת, יש לי הרבה סיבוכי רקע. המוגלובין כרגע עומד על 6.9 רטנופטיה אחרי לייזר המצב יציב הראיה טובה כבר 4 שנים מעקב כל חצי שנה, חלבון בשתן (איסוף אחרון 100 מיקרואלבמין) נמצאת במעקב אצל אנדו שטוען שאני יכולה להיכנס להריון ולהיות במעקב קפדני ., תפקוד כליות קראטנין תקין ויש לי ילד מטבעי בן 4 ומצבי הרפואי אינו שונה משהיה לפני ההריון. לצערי עקב הניתוח נוצרו הידבקויות בחצוצרה והופניתי להפריות. אחרי 4 הפריות שכשלו, התעורר רופא ביחידה להריון בסיכון ואמר שהוא לא מוכן לחתום שאני מוכנה להריון, צעק על הרופאין בהפריה שמיידית הודיעו לי שהם לא יכולים לטפל בי למרות שכבר עשיתי דקא ארוך. הטענה היא שאני מסובכת מידי להריון והפריות וכנראה הם לא רוצים לקחת אחריות. אני מצטערת על הפירוט , האורך ומודעת שאני לא נמצאת כרגע אצלך בייעוץ, אבל אני די אבודה.... אפשר חוות דעת...למה עשו לי 4 הפריות ובעצם פתאום זה מסוכן מידי? מה אני אמורה לעשות הלאה? בבקשה את תגובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת את התייחסותך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לי שלום

פרופ' שחר קול
    08/10/2008

יש לשקול בכובד ראש פונדקאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו