שאלה!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה!
    שמחה
    07/10/2008

היום הייתה לי החזרה [נסיון שני-הראשון היה הריון כימי],אני רוצה לעשות את המקסימום על מנת שזה יצליח,אבל יש לי בעיה שנראה לי שהכשילה גם את הנסיון הראשון. יש לי בעיות חמורות בכיבה שהרופאים קוראים לה "מעי רגיז",שאין לו טיפול ממשי. אני סובלת הרבה מהתנפחויות של הבטן,עוויתות,ועצירות. אני חוששת שכל ההתרחשויות בבטן שלי והמאמץ בשירותים גרמו לניסיון הראשון להיכשל ואף יהוו מכשול בנסיון הזה.לקחתי קל בטן,כדור שהוא כמו כוסות רוח למת בשבילי...אבל לא יודעת מה עוד לעשות. האם הלחץ שלי מוצדק?...אני פוחדת ללכת לשירותים מה שעושה לי יותר כאב בטן... האם יש לכם המלצה כלשהי בשבילי? דבר שני רציתי לשאול אם ההחזרה הייתה היום ומחר יום כיפור-האם מותר לי לצום?? [שאלתי 2 רופאים היום שאמרו לי שלא...חשבתי לשמוע דיעה שלישית..]האם אולי רק לשתות? נא תשובתכם במהרה,תודה ושנה נפלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעלי שלום

פרופ' שחר קול
    08/10/2008

מעי רגיז לא ישפיע על התוצאות.
    צום לא ישפיע על התוצאות, כל זמן שנוטלים הטיפול הרפואי שניתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו