מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אסטרופםאפרת10/10/2008
שלום אני בדרך כלל מבייצת אבל יש לי בעיה עם הרירית . גודל הרירית הגדולה שהייתה לי היא 5 -6 ולפני חודש אחרי שנה של מעקב זקיקים 8 . החודש הרופא שלי נתן לי אסטרופם 2 מ"ג 1 ביום ואמר לי לקחת את הכדור ביום ה 8 של המחזור ולהיות במעקב . לפני שנה רופא אחר נתן לי פעם אחד אקקלומין 1+אסטרופם 1 ליום ואת האסטרופם אמר לי לקחת ביום השני של המחזור האם הרופא לא טועה ? אסטרופם ביום ה8 של המחזור והוא גם לא אמר לכמה ימים לקחת? תודה אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרת שלום
פרופ' שחר קול10/10/2008לא ממש משנה.
לדעתי האישית - אם את מבייצת איקקלומין לא מתאים לך, בעיקר אם הרירית דקה.
לדעתי, תוספת אסטרופם אינה משמעותית.
חשוב לזכור כי רבים מאוד חולקים על דעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם
אפרת10/10/2008שבת שלום הייתי מאוד רוצה לדעת את דעתך לגבי שרבים חולקים על דעתך? לגבי שאלתי אני פשוט צריכה לעשות הזרעה עם אוביטרול יש לי זקיקים יפים 20 . 24 אבל הרירית דקה והרופא שלי נתן לי אסטרופם 2מ"ג כדור ליום ביום ה8 למחזור כדי לעבות את הרירית אני עדיין לא קיבלתי מחזור . אני בת 27 שנתיים ללא הצלחה עשיתי צילום רחם היה תקין וגם בדיקת זרע תקין . האם יש פיתרון אחר לעבות את הרירית? בתודה אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת שלום
פרופ' שחר קול10/10/2008מציע לחדול מהשימוש באיקקלומין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם
אפרת10/10/2008ולגבי שדעתך תוספת אסטרופם אינה משמעותית מה זה אומר? מה האפשרויות שלי ? (לעבות את הרירית) האם יש דרך אחרת ?תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם
אפרת10/10/2008אני בלי אקקלומין רק עם אסטרופם תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית
פרופ' שחר קול10/10/2008אסטרופם בלבד עלול למנוע את הביוץ.
כדי ליעץ לגבי רירית דקה יש לדעת את כל המידע הרלוונטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם
אפרת10/10/2008איזה מידע רלוונטי ? האם יש אפשרות אחרת לעבות את הרירית בלי לפגוע בזקיקים (ביוץ) ?הרפואה לרוב לא ברורה איך אני יהיה בהריון בקצב הזה ? בתודה אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע
פרופ' שחר קול11/10/2008מידע רב נידרש:
סדירות מחזור
גרידות קודמות.
ניתוחים
מחלות במשפחה
נטילת תרופות
רגישות לתרופות
פרופיל הורמונאלי
צילום רחם
היסטרוסקופיה
בדיקת זרע
טיפולי פריון עד כה: תרופות, פרוטוקול, מינונים.
והרשימה עוד ארוכה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)