מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רופאים יקרים יש כאן מעט חוסר הגינותטל12/10/2008
רופאים יקרים, כיצד אתם מתייחסים בזלזול להומיאופתיה כאשר אתה והרופא השני כאן בפורום מטפלים ברפואה משלימה כולל דיקורים סיניים, עשבי מרפא ודברים נוספים? אני לא תומך ולא שולל הומיאופתיה כי אינני מבין בזה. אבל האם זה הגיוני שד"ר דוד ישי חברך לפורום מציע שיטות טיפול באמצעות צמחי מרפא, רפלקסולוגיה, שיאצו, נטורופתיה, צמחי באך. ולעומת זאת אתם טוענים שהומיאופתיה לא מבוססת מדעית מספיק?:))) אני משתתף וקורא כאן את הפורום מזה חודשיים ונראה כי פעם אחר פעם אתם תומכים רק בשיטות שאתם בעצמכם מבצעים במרפאות שלכם ושוללים כל דבר אחר. אני רוחש לכם הרבה כבוד ואינני מעוניין לפגוע אבל האם אין בזה מעט חוסר יושר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש בזה משהו
יעל12/10/2008גם אני שמה לב שיש כאן קצת חוסר הגינות, הרופאים בפורום משתדלים לקדם בעיקר את הטיפולים של עצמם. אבל זה לא חדש. פשוט לא צריך לקחת ברצינות יותר מדיי את מה שכותבים לך בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל שלום
פרופ' שחר קול12/10/2008טעות בידך!
הרושם שקיבלת אינו נכון!
איני עוסק באופן אישי בטיפול באמצעות צמחי מרפא, רפלקסולוגיה, שיאצו, נטורופתיה, צמחי באך, דיקור סיני וכו'.
איני מבצע במרפאתי טיפולים מסוג זה. איני ממליץ על טיפולים אלו.
איני מבין בכך.
אני מבצע טיפולי פריון ו- IVF רגילים.
לגבי דיקור סיני - הרחבתי בקשר למחקר משמעותי שפורסם בכתב העת היוקרתי BMJ
אני סבור כי יש מקום לשקול דיקור, אם כי הדגשתי ההסתייגויות שיש לי.
לתשומת לבך - אנא, בדוק העובדות לפני שתאשים בחוסר יושר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור, הגולשים צודקים
יעל12/10/2008בחיפוש קצר בגוגל מצאתי כי עמיתך לפורום ד'ר דוד ישי מציע במרפאתו טיפולים "מעניינים" כגון: צמחי מרפא, רפלקסולוגיה, שיאצו, נטורופאתיה, צמחי באך ועוד ועוד מכל טוב.
זאת , ואני מצטטת מתוך האתר שלו " לנשים עם מודעות לתרומה של הרפואה המשלימה" .
אם אני מבינה נכון אתה מתנגד לטיפולים אלו, האם אתה מכיר את עמיתך לפורום וסומך על תשובותיו?
כיצד ניתן לתת תשובות מקצועיות רפואיות ולהצהיר על הצורך בביסוס מדעי עם טיפולים אלטרנטיבים מפוקפקים כמו אלו.
במקום להאשים את הגולשים נבקש ממך לעשות בדיקת בית
אתה מוזמן לבדוק את אתר הבית שלו
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה ולא שמתם לב אבל מדובר פה
מירי13/10/2008בשני רופאים שונים שכל אחד אחראי לחלק שלו, יכול להיות שהם גם חברים טובים ובסך הכל שותפים לפורום. כל אחד יכול לקחת מפה מה שמתאים לו או לה ולהתדיין עם איזה רופא שהם רוצים. במידה ושמתם לב אז בפתיח של האתר רק אצל ד"ר ישי מצויינת העובדה של הקליניקה המשלבת רפואה אלטרנטיבית אז למה בדיוק ד"ר שחר צריך להיות אחראי לו??????? אין לי שום אחוזים מד"ר קול אבל כמטופלת אצלו אני חייבת לציין שהוא יסודי ומאד מקצועי (לא מטופלת באופן פרטי). אז אנא נשאיר את העוקצנות בצד ושוב כל אחד ייקח מה שמתאים מכל רופא בניפרד...................
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון
מיכל13/10/2008עוקצנות היא לא דבר חיובי. פחות שיפוטיות תהיה יותר טובה לכולנו. אף על פי שבבסיסה, השאלה שנשאלה כאן מעניינת וראויה לתגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתנו לרופאים לענות. בטוח יש הסבר
מיכל13/10/2008בטוח יש הסבר הגיוני לכל זה. אולי יש כאן בלבול ואף אחד מהם לא באמת עוסק ברפואה אלטרנטיבית כזו. אולי זה בלבול באתר של הרופא תתנו להם לענות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל המשתתפים בדיון
פרופ' שחר קול13/10/2008אכן, דר' דוד ישי ואני חברים טובים, ואולם איננו עובדים באותן מרפאות.
אני אחראי למה שכתוב באתר שלי
במרפאתי שבבית חולים אלישע אני עוסק בטיפולי פריון וטיפולי הפריה חוץ גופית.
איני עוסק ברפואה משלימה כלשהי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)